Fancy a. f. 2094 pregleda 27. listopada 2021.

Pronašli smo 10 ideja za 'spooky' Halloween manikure

edensalonsutton/gellypopnails/instagram/canva

Jesen je već odavno počela i bliži nam se 'Halloween' što znači samo jedno - 'spooky' sezona je na vrhuncu. A kako bi maksimalno uživali u ovakvoj atmosferi, mnogi svoje nokte ukrašavaju pomalo jezivim detaljima

Kada je riječ o manikuri, već je opće poznata stvar da se, unazad nekoliko godina, njen dizajn 'mora' prilagoditi razdoblju u kojemu se trenutno nalazimo. Tako imamo ljetne manikure, proljetne, božićne, ali i jesenske.

No, jesenske manikure se ne ograničavaju samo na nokte u zagasitim bojama jeseni, jer nam se u ovo godišnje doba ušuljao jedan 'praznik' - Halloween. Tako da, mnogi svojim noktima sada žele dati i dašak ovog 'spooky' razdoblja. Ako se i ti želiš pridružiti ovom trendu, ali nemaš inspiracije, ne brini jer smo za tebe na Bustleu pronašli deset ideja za 'spooky' jesensku manikuru. 

1. Nokti kao paukova mreža

Pauci su strašni i inače, no kada je 'Halloween' u pitanju, čini nam se da postaju još strašniji i tako definitivno pridonose jezivoj atmosferi. Tako da, mislimo da su pauci zaslužili biti na prvom mjestu ove liste.

2. Šišmiši na noktima

...I dodaj krilo šišmiša - tako su završavali recepti za čarobne napitke zlih vještica iz mnogih bajki koje smo čitali kao mali, stoga mislimo da i šišmiši imaju pravo zauzeti barem malo prostora na našim sezonskim noktima.

3. Vampirska manikura

Uz vještice, vampiri su odmah sljedeća jeziva mitska bića koja nas podsjećaju na 'Halloween'. Manikuru koja podsjeća na vampire možeš postići tako što ćeš svoje nokte nalakirati bijelim lakom i potom crvenim lakom nacrtati kapljice koje podsjećaju na krv. Također, možeš kombinirati različite oblike noktiju kako bi sve podsjećalo na vampirske zube.

4. Narančasti nokti 

Ako moramo izabrati neku boju koja nas najviše podsjeća na jesen, onda je to zasigurno narančasta. Stoga, svoje nokte nalakiraj narančastim lakom i već si u trendu. Ako želiš, možeš dodat i 'spooky nail art' po želji. Mi predlažemo duhove. 

5. Duhovi

Što bi 'Halloween' bio bez duhova? Ništa posebno, zar ne?

6. Nokti inspirirani filmovima Tima Burtona

Ako je netko maher za jezive filmove, onda je to, bez zadrške, Tim Burton. Od 'Bubimira' preko 'Obitelji Addams' pa sve do 'Edwarda Škarorukog', njegovi su filmovi sinonim jeseni i jezivih dana oko 'Halloweena'. Stoga, nije niti čudo da mnogi inspiraciju za svoje manikure traže upravo u njegovim filmovima. 

7. Potpuno crni nokti

Ma ovdje ne moramo ništa nadodati. Crni nokti zauvijek će biti cool.

8. Kuća strave 

'Halloween' ne bi bio 'Halloween' kada se barem jednom ne bi pokrenula neka strašna legenda o zapuštenoj kući u susjedstvu koja krije mračne tajne, zar ne? Stoga, ne vidimo razloga da svoju manikuru ne upotpuniš ovim 'spooky' detaljem.

9. 'Vrisak' nokti

Koji horor je neizostavan kada je 'Halloween' u pitanju? 'Vrisak', naravno. Tako da, mislimo da je najpopularniji kostim iz ovog hororca zaslužio malo mjesta na tvojoj manikuri. 

10. Svega po malo

Ako se, od ovih silnih ideja, ne možeš odlučiti što želiš, predlažemo ti da iskoristiš - sve! Pa jednom se živi, zar ne?

Nadamo se da si već rezervirala termin za svoju 'spooky' manikuru...

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?