Fancy a. f. 62 pregleda 06. rujna 2016.

Revolucionarno oružje: Jastučnica koja uništava prištiće!

Spavanje
Dreamstime

Baš kad smo pomislili da gubimo bitku protiv akni i sličnih napasnika, pojavilo se nešto fantastično

Skupe kreme, soda bikarbona, pasta za zube, preparati za čišćenje... Zvuči vam poznato?

Sve ovo udobno se smjestilo na listi hrabrih (palih) boraca u bitci protiv akni, prištića i drugih sličnih napasnika. Ipak, iz kozmetičke industrije nam stižu odlične vijesti! Tvrtka Skin Laundry osmislila je jastučnicu sa srebrnim ionima koji su poznati po antibakterijskom djelovanju te, kako u tvrtci ističu, uništavaju čak 99% bakterija koje loše utječu na našu kožu.

Jastučnica | Autor: Skin Laundry Skin Laundry

(Pre)često pranje lica antibakterijskim sredstvima može isušiti kožu i istovremeno uništiti i dobre bakterije, ali to nije slučaj i s ovom fenomenalnom jastučnicom!

Naime, tijekom spavanja Skin Laundry jastučnica će djelovati isključivo na loše bakterije i osigurati da naše lice bude u potpunosti čisto. Može se nabaviti na web stranici ove tvrtke po cijeni od 30 dolara (oko 200 kuna) i može se koristiti do 50 pranja. 

Genijalno!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

ŠERAONA

Influenceri si čitali hejt komentare: 'Riječi jako bole'

1 komentar/a

JamieParker

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............www.new.cash67.com