Fancy a. f. 2188 pregleda 19. prosinca 2021.

Ribama savršeno pašu ova tri horoskopska znaka

Canva/Opinionstage

Ribe su poznate po tome da su jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova te će sve učiniti za ljubav. Upravo zbog toga, rijetko tko se može nazvati njihovom srodnom dušom, a da bi znali tko može biti srodna duša romantičnim ribama, pobrinuo se horoskop. Evo odgovora!

Ribe su jedan od onih znakova koji će za ljubav učiniti sve i koji će dati i posljednji atom snage da bi njihova veza opstala. Također, iznimno su kreativne i u svom partneru traže podršku i poticaj da svoju kreativnost podignu na višu razinu. Upravo iz tog razloga samo pripadnici određenih horoskopskih znakova se mogu nazvati njihovom srodnom dušom. Ako se pitaš koji su to, nastavi čitati jer smo na Bustleu pronašli odgovor. 

1. Bik

Bik i ribe možda, na prvu, nemaju nekih prevelikih sličnosti i zajedničkih interesa. No, ono što ih zasigurno povezuje su jednake vrijednosti i stavovi o ljubavi koja je potrebna da bi neka veza mogla funkcionirati na duge staze. Ono što bik može ponuditi ribama je prijeko potrebna stabilnost, a ribe će zauzvrat biku pružiti bezuvjetnu ljubav i podršku koja im je očajno potrebna u vezi. Također, oba znaka su nježna, srdačna i brižna i jednom kada dobiju povjerenje drugoga, učinit će sve da njihova veza opstane. 

via GIPHY

2. Rak

Rak ribama možda neće moći ponuditi stabilnost kao bik, ali ono što ova dva znaka čini idealnim jedno za drugo je gotovo telepatska povezanost koja i jednom i drugom ispunjava potrebu za povjerenjem i prisnosti. Ribe i rak su dva vrlo intuitivna znaka koja u vezu ulaze s namjerom da pronađu svoju srodnu dušu, a kada ju jednom pronađu, neće ju tako lako pustiti jer se osjećaju kao da su pronašli dio sebe koji im je nedostajao. 

via GIPHY

3. Djevica

Veza između djevica i riba tipičan je primjer uzrečice 'suprotnosti se privlače'. Djevica je prilično organizirana, detaljima pridaje veliku važnost i apsolutno ništa ne prepušta slučaju, dok su ribe ipak malo opuštenije i vole pustiti da neke situacije idu svojim tijekom. Iako se na prvu čini da se ovi znakovi nikako ne podudaraju, oni se, zapravo, savršeno nadopunjuju. Također, i djevice i ribe su vrlo brižni znakovi koji će se uvijek pobrinuti da su ispunili želje i potrebe svog partnera prije nego svoje!

via GIPHY

Ribe, što kažete? Ima li u ovom istine? 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?