Fancy a. f. 4018 pregleda 23. listopada 2017.

Ružičasta, ljubičasta ili crvena: Otkrij koja boja ruža je idealna za tebe

Šminkanje je jedna vrsta umjetnosti i da bi bila stručnjak u tome moraš razumjeti boje. Tada ćeš znati koja boja ruža je savršena za određeni podton kože.

Koliko puta si kupila neki ruž i shvatila da ti ta boja ipak ne stoji kako si zamislila? Postoji razlog za to i to sve ovisi o tvom podtonu kože.

1. Neutralna boja kože s toplim podtonom

Ako ste djevojka s ovim karakteristikama, vizažistica Tiffany Patton savjetuje nanošenje crveno-narančaste nijanse. Ove boje će upotpunit tvoje lice i izgledat ćeš predivno. 

 

2. Svjetlija boja kože s toplim podtonom

Nježna ružičasta boja će dati dašak svježine djevojkama koje imaju svjetliju kožu s toplim podtonom. Ako ne vjerujete, isprobajte i sigurno ćete se oduševiti izgledom. 

3. Neutralna boja kože s maslinastim podtonom

Doslovce sve nijanse ljubičaste boje su idealne za cure s ovim karakteristikama. Čak i ako ne vjerujete, isprobajte i nećete pogriješiti. 

4. Svjetla koža s hladnim podtonom

Za svjetliju kožu s hladnim podtonom, vizažisti savjetuju fuksija. Tamna koža s toplim podtonom traži svjetliji ruži, dok su u ovom slučaju potrebne tamnije boje. Ponekad je savršeno slijediti pravilo kontrasta. 

 

5. Svjetlija koža s toplim podtonom 

Riđokose djevojke najčešće imaju svjetliji ton kože i kada kombiniraju s crvenom bojom ruža- izgledaju savršeno. Svjetlija koža s toplim podtonom je savršena za crvenu boju ruža s kojom ćete pokupiti svu pozornost. 

 

#gingerhair #monathair

Objavu dijeli Jennifer Smith (@thehivetulsa)

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

 

 

 

 

Tvoja reakcija?