Fancy a. f. 661 pregleda 27. listopada 2021.

Ružičasto rumenilo je out? Zamijenila ga je ova boja!

emcosmetics/instagram

Otkako je rumenilo postalo neizostavan dio makeup rutine mnogih, ono je najčešće ružičaste boje. No, s pojavom TikToka koji je počeo uvjetovati mnoge trendove, ružičasto se rumenilo počelo smatrati prilično dosadnim

Uz highlighter i bronzer, rumenilo je zaduženo za to da nam koža izgleda fresh i sjajno. No, ono što je novost jest to da mnogi na svom licu više ne upotrebljavaju ružičasto rumenilo, na koje smo navikli, nego - ljubičasto, piše Glamour.

Za taj trend, naravno, možemo 'okriviti' TikTok, ali i pjevačicu Rihannu koja je u jednoj kolekciji svog makeup brenda Fenty Beauty plasirala rumenilo ljubičaste boje. 

"Ljubičasta je odlična boja za gotovo svaki ten, a osobito za one čija koža ima žuti podton te za tamnije tonove kože", rekla je Zoe James, vizažistica mnogih celebrityja.

"Ali, s ljubičastom bojom ipak treba biti malo oprezan, jer ako se ne koristi pažljivo i s mjerom, naše bi lice moglo izgledati kao da je puno modrica", dodala je Zoe. 

@missdarcei

Reply to @big_bewbz A purple blush?? @Fenty Beauty Drama Cla$$ #makeup #makeupreview #blush #viral

♬ original sound - Darcei

Mnoge cure već su isprobale ovaj najnoviji makeup trend s TikToka i jako ga lajkaju. A što misliš o ovom najnovijem trendu?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?