Fancy a. f. 1121 pregleda 30. siječnja 2022.

S ovim trikom će vaš srebrni nakit izgledati kao nov!

Canva/Opinionstage

Srebrni nakit, iako je prekrasan, često padne u zaborav i ostane na dnu naših kutija s nakitom zato što prilično brzo promijeni boju i jednostavno više nije nosiv. No, kako bismo to promijenili, jedna je djevojka na TikToku pokazala super trik za čišćenje srebrnog nakita

Sigurno svi u svojim ladicama imamo barem jedan komad srebrnog nakita koji je s vremenom postao prilično crn i jednostavno više nije dovoljno lijep kako bismo ga nosili. Upravo zato, djevojka Michelle Morera je na TikToku pokazala super trik s kojim ćemo u trenu svom srebrnom nakitu vratiti stari sjaj, a za njega su vam kako piše Her, potrebni samo sastojci koje već sigurno imate u svojoj kuhinji. 

@michellemorera_ Reply to @michellemorera_ before & after for reference! :) #tarnishedjewelry #tarnished #pandorabracelet #pandora #foryoupage #fyp ♬ Da Ya Think I'm Sexy? - Rod Stewart

U videu koji je do sada pregledan već 5,6 milijuna puta, Michelle govori kako su vam potrebni kipuća voda, soda bikarbona, sol, aluminijska folija i jedna posuda. Unutarnju stranu posude obložite aluminijskom folijom pa potom ulijte tri šalice kipuće vode, dodajte jednu žličicu soli i jednu žličicu sode bikarbone. 

U tu mješavinu stavite svoj nakit i ostavite da odstoji 10-ak minuta. Izvadite nakit i četkicom za zube uklonite ostatke prljavštine.

Svi koji su isprobali ovaj trik svoje su oduševljenje podijelili u komentarima.

"Puno ti hvala za ovo. Svoj nakit nisam nosila jer je promijenio boju", "Trenutno ovo radim i već nakon dvije minute vidim promjenu", samo su neki od zadovoljnih komentara. 

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?