Fancy a. f. 54 pregleda 07. siječnja 2016.

Severina spaja nespojivo: Sve je oduševila u savršenoj (s)nježno bijeloj kombinaciji...

Severina
Severina spaja nespojivo:  Sve je oduševila u savršenoj (s)nježno bijeloj kombinaciji... Severina spaja nespojivo:  Sve je oduševila u savršenoj (s)nježno bijeloj kombinaciji... Severina spaja nespojivo:  Sve je oduševila u savršenoj (s)nježno bijeloj kombinaciji... Severina spaja nespojivo:  Sve je oduševila u savršenoj (s)nježno bijeloj kombinaciji... Severina spaja nespojivo:  Sve je oduševila u savršenoj (s)nježno bijeloj kombinaciji... Severina spaja nespojivo:  Sve je oduševila u savršenoj (s)nježno bijeloj kombinaciji... Severina spaja nespojivo:  Sve je oduševila u savršenoj (s)nježno bijeloj kombinaciji...

Glazbenu i modnu kraljicu domaće scene ni debeli minus ne sprječava da zablista u punom sjaju

Temperature su se spustile debelo ispod nule, a većini je jedini modni cilj postao - ugrijati se. No, to nije slučaj kad je Severina (43) u pitanju.

Niti snijeg je nije spriječio da se još jednom poigra modnim kombinacijama i oduševi svoje obožavatelje.

 

 

👒 #hat #ercegovac #bag #escudama #dress #wolford #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Čak ni u pravim zimskim uvjetima Sevka se ne boji pokazati noge i odjenuti haljinu, a usput spojiti nespojivo. Pjevačica dobro zna da svaka trendseterica u ormaru mora imati bar jednu vunenu dolčevita haljinu pa je ovaj put njezin izbor bila jedna takva bijela Wolford haljina koju je kombinirala s predimenzioniram krznenim bucama i bundicom. Cijelu je priču zaokružila efektnim šeširom modnog brenda Ercegovac te zlatnom torbicom Escudama.

 

Mimikrija 🙈 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Osim ove nježne, ali istovremeno i odvažne kombinacije, pjevačica nas je u posljednje vrijeme počastila i drugim zanimljivim outfitima koje možete pronaći u našoj fotogaleriji.

Tvoja reakcija?