Fancy a. f. 21 pregleda 31. prosinca 2016.

Spas u zadnji čas: Komadi u kojima ćeš zablistati večeras!

ZARA 229,90 kn
Spas u zadnji čas: Komadi u kojima ćeš zablistati večeras! Spas u zadnji čas: Komadi u kojima ćeš zablistati večeras! Spas u zadnji čas: Komadi u kojima ćeš zablistati večeras! Spas u zadnji čas: Komadi u kojima ćeš zablistati večeras! Spas u zadnji čas: Komadi u kojima ćeš zablistati večeras! Spas u zadnji čas: Komadi u kojima ćeš zablistati večeras! Spas u zadnji čas: Komadi u kojima ćeš zablistati večeras! Spas u zadnji čas: Komadi u kojima ćeš zablistati večeras! Spas u zadnji čas: Komadi u kojima ćeš zablistati večeras! Spas u zadnji čas: Komadi u kojima ćeš zablistati večeras!

Još je samo nekoliko sati ostalo do velikog tuluma, a ti još ne znaš što odjenuti... Donosimo upečatljive komade koji će ti spasiti kombinaciju

Možda nisi imala vremena, možda nisi imala volje - sad ti je svejedno, jer je ponoć blizu, tulum još bliže, a tamo će biti i ON!

Bez brige, trgovine su još otvorene i stigneš skoknuti po neki od ovih statement komada s kojima ćeš zasjati, pa što i ako jest u zadnji tren. 

Čak i ako nemaš vremena ili novca da ih kupiš, GALERIJA ti može poslužiti kao inspiracija za vlastiti outfit s nekim drugim komadima. 

via GIPHY

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?