Fancy a. f. 94 pregleda 05. prosinca 2016.

Stiglo je vrijeme za kape! Evo koja odgovara tvom obliku lica

Kvadratasti oblik
Brightside
Stiglo je vrijeme za kape! Evo koja odgovara tvom obliku lica Stiglo je vrijeme za kape! Evo koja odgovara tvom obliku lica Stiglo je vrijeme za kape! Evo koja odgovara tvom obliku lica Stiglo je vrijeme za kape! Evo koja odgovara tvom obliku lica Stiglo je vrijeme za kape! Evo koja odgovara tvom obliku lica Stiglo je vrijeme za kape! Evo koja odgovara tvom obliku lica Stiglo je vrijeme za kape! Evo koja odgovara tvom obliku lica Stiglo je vrijeme za kape! Evo koja odgovara tvom obliku lica Stiglo je vrijeme za kape! Evo koja odgovara tvom obliku lica Stiglo je vrijeme za kape! Evo koja odgovara tvom obliku lica

Pronađi oblik cool šešira ili kape baš za svoju glavu - opcija je nekoliko

Zimske kape dolaze u svim oblicima i bojama i prije nego ti donesemo galeriju s najgenijalnijima iz ponude, prvo ćemo ti pomoći da odlučiš koji oblik ti najbolje pristaje.

Nijedan oblik ne voli samo jednu vrstu šešira, a uz svaki ćeš na fotkama s portala Bright Side pronaći i onaj koji ti se najviše sviđa.

Činjenica da imaš srcoliko ili ovalno lice ne znači da se moraš držati striktno uputa sa slike, ali veća je vjerojatnost da ćeš u trgovini pronaći šešir koji ti stoji, a da je baš jedan od preporučenih oblika.

Čak i ako ti se neka vrsta ne sviđa, u ponudi ih je više za svaku glavicu - samo da je toplo :)

U GALERIJI pronađi svoj oblik lica i šešire koji im najbolje stoje:

 

via GIPHY

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?