Fancy a. f. 442 pregleda 25. listopada 2017.

Ne propusti naučiti sve o influencerima i blogerima

Prijave za drugo izdanje konferencije DIABLOG upravo su otvorene. Glavna tema bit će mjerenje učinaka blogera i influencera pa ako želiš naučiti što više o tome, ne čekaj.

Utjecaj blogera i influencera u Hrvatskoj, kao i u svijetu, sve više raste, a pravila ponašanja s naglaskom na komercijalne suradnje nisu uvijek razumljive svima.

Upravo zato će glavna tema drugog DIABLOG-a biti mjerenje učinaka blogerskih i influencerskih kampanja, a uz glavno predavanje na tu temu održat će se i okrugli stol, na kojem će sudjelovati Jan Jilek iz Dotmetricsa, Matej Lončarić iz JoomBoosa, Nataša Lujanac, digitalna menadžerica brenda NIVEA za Hrvatsku i višestruko nagrađivana blogerica Ella Dvornik.

Svoje najbolje kampanje između ostalih će predstaviti Dukat, Avon, JoomBoos i BlogBuster.

Konferencija DIABLOG održava se 14. studenog u zagrebačkom hotelu Academia, a organizira ju agencija Dialog komunikacije.

Prijave za drugo izdanje konferencije DIABLOG upravo su otvorene, a ulaznice po cijeni od 750 kuna mogu se kupiti putem sustava Entrio.

Novosti o konferenciji možete pratiti na web stranici www.diablog.hr, kao i na DIABLOG društvenim mrežama (DIABLOG Facebook i Instagram).

Tvoja reakcija?