Fancy a. f. 649 pregleda 19. lipnja 2018.

Stiže nam novi broj JoomBoos magazina

Tako je, novi JoomBoos VideoStar magazin uskoro je u prodaji.

Ako iščekuješ još jedan broj JoomBoos Videostar magazina onda za tebe imamo dobre vijesti. Naime, magazin možeš kupiti od 21. lipnja na kioscima, a evo što te očekuje u novom broju!

Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima. Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia', te tajne pravog i iskrenog prijateljstva koje nam otkrivaju Two Crazy Beauties. 

 | Autor:

Tu su još i Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić koji pričaju o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi. 

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre. 

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto. 

 | Autor:

Sada napokon i ti možeš nositi LayZ-evu majicu! JoomBoos misli na tebe i omogućio ti je da navijaš za našu repku u popularnim majicama iz spota "Moja Croatia". 

Od danas možeš kupiti Moja Croatia majice na stranici ŽUTI KLIK.  

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

9 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Pepsimen21

    Stavite majice sa magazinom.Molim vas.
  • Avatar holo

    holo

    Joomboos a za tetovaže,dal su to prave i dal se mogu skinuti sa ruke