Fancy a. f. 22 pregleda 04. studenoga 2016.

Stiže snijeg: Pripremite se uz omiljene modne dodatke!

Pull&Bear, kapa, 69,90 knn
Stiže snijeg: Pripremite se uz omiljene modne dodatke! Stiže snijeg: Pripremite se uz omiljene modne dodatke! Stiže snijeg: Pripremite se uz omiljene modne dodatke! Stiže snijeg: Pripremite se uz omiljene modne dodatke! Stiže snijeg: Pripremite se uz omiljene modne dodatke! Stiže snijeg: Pripremite se uz omiljene modne dodatke! Stiže snijeg: Pripremite se uz omiljene modne dodatke! Stiže snijeg: Pripremite se uz omiljene modne dodatke! Stiže snijeg: Pripremite se uz omiljene modne dodatke! Stiže snijeg: Pripremite se uz omiljene modne dodatke! Stiže snijeg: Pripremite se uz omiljene modne dodatke! Stiže snijeg: Pripremite se uz omiljene modne dodatke! Stiže snijeg: Pripremite se uz omiljene modne dodatke!

Već za pedesetak kuna u vašem se ormaru mogu naći novi šal, rukavice ili kapa...

Ako je vjerovati najama meteorologa, snijeg nam opasno kuca na vrata i više se ne možemo zavaravati kako je zima daleko.

No, da bi vam dani do proljeća ipak bili ispunjeni toplinom potrebni su vam šal, kapa i rukavice. Ponuda u omiljenim trgovinama zbilja je šarolika, a kako bismo vam olakšali odabir donosimo vam najbolje komade po našem izboru.

Što se sve našlo na našem 'must have' popisu provjerite u fotogaleriji. I pssst, preslatke modne dodatke možete nabaviti već za pedesetak kuna...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?