Fancy a. f. 1223 pregleda 25. srpnja 2018.

Što je htio reći?: Nauči čitati između redova

Pinterest

Dečki i cure ne razmišljaju isto, a iza njegovih poruka defintivno se krije neko skriveno značenje.

Koliko puta ti se dogodilo da ti je dečko koji ti se sviđa poslao poruku, a ti jednostavno nisi imala pojma što odgovoriti, a ni što ta njegova poruka znači. Iako će dečki reći kako cure vole komplicirati i od svega rade veliku frku, nisu ni oni tako jednostavni kako tvrde. A to se vidi kroz njihove poruke. 

1. "Dobro jutro". Ako si dobila bilo kakvu poruku za dobro jutro, to definitivno znači da mu je stalo. Simpatična i jednostavna poruka uvijek će te oraspoložiti i siguran je znak da mu se sviđaš. Odgovori mu porukom istog značenja i dodaj neki smajlić.

2. "Osjećam se bolje čim pomislim na tebe". Bolestan je i poslao ti je poruku ovakvog sadržaja? Ovo je super način da ti da do znanja kako mu nedostaješ, ali i da ti da do znanja kako je bolestan. Potrudi se i napiši mu neku slatku poruku da brzo ozdravi. 

3. "Hej". Okej, što bi ova poruka uopće trebala značiti? Nasumično, bez puno razmišljanja. Ok, on misli na tebe, ali ne dovoljno. Ako ti se baš jako sviđa odgovori mu na poruku, ako ne jednostavno izignoriraj ga

via GIPHY

4. "Gdje si?". Ako ti pošalje poruku ovog sadržaja pomislit ćeš kako te želi kontrolirati i provjeriti s kim si. Ipak, možda ga samo zanima sve što radiš. No, ali ako ti ovakvu poruku šalje više puta dnevno - taj je kontrol freak

5. "Želiš da se vidimo poslije?" Poruka koja, ako stiže u pristojno vrijeme, govori kako te on zaista želi vidjeti. S druge strane, ukoliko ti isključivo šalje poruke, a ništa ne napravi po tom pitanju... ne misli ozbiljno

6. "Ok". Kada ti na pitanje hoćete li se vidjeti navečer ili hoćete li možda ići u kino ili u šetnju odgovori samo kratkim "ok", sigurno je s dečkima i gleda utakmicu ili igra PlayStation te ga svako tipkanje poruke u tom trenutku živcira. 

via GIPHY

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin. SRETNO!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve