Fancy a. f. 1261 pregleda 13. studenoga 2017.

Sve što trebaš znati kada kupuješ traperice

Kupovina traperica ti može prestati biti totalna noćna mora!

Danas na tržištu postoji stvarno traperica svakakvih dizajna i modela, a znamo da nije lako pronaći onaj koji ti odgovara. Zbog toga ti donosimo nekoliko super savjeta koje će ti pomoći pri kupnji traperica i pretvoriti noćnu moru u zabavan odlazak u shopping. 

1. Traperice se uvijek rastegnu! Zbog toga kad ih probavaš obrati pozornost na to koliko lagano one klize kada ih navlačiš. Ako ćeš ih obući ful lagano savjetujemo ti da ipak uzmeš broj manji. 

2. Struk na trapericama, odnosno mjesto gdje treba ići remen treba biti čvrsto, te ćeš tako znati da su ti traperice dobre. Kako to provjeriti? Ako u struku (između trapka i tvoje kože) stane jedan prst, znači da su ti traperice dobre. Ako ne stane ni jedan, to pak znači da su ti premale, a ako stane dva/tri prsta - prevelike su ti. 

3. Isprobaj nekoliko modela traperica. Najbolje će ti stajati one čiji donji rub džepa je u ravnini s mjestom gdje se spajaju stražnjica i bedro. 

 | Autor: Web Web

4. Traperice visokog struka mogu vizualno izdužiti duljinu tvojih nogu, ali onda ih nosi na crop topove ili na košulje koje možeš ugurati u traperice. 

5. Nemoj razmišljati o brojevima. Modeli traperica nisu isti u svim dućanima. Negdje će ti broj koji nosiš biti preveliki, negdje premali. Nemoj odmah odustati kada vidiš da ne staneš u broj, već isprobaj više njih.

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?