Fancy a. f. 79 pregleda 17. listopada 2016.

Svi žele traperice Khloe Kardashian, a nosi ih jedna Vinkovčanka!

Khloe Kardashian

Kada vidite koliko je lijepa, biti će vam jasno zašto je upravo ona dobila čast da se okuša u ulozi modela za ove traperice...

Khloe Kardashian odlučila je pomoći djevojkama diljem svijeta da prihvate svoje tijelo, kakvo god ono bilo. Naime, upravo je predstavila kolekciju traperica pod nazivom 'Good American' koje su namijenjene svim ženama bez obzira na veličinu i oblik tijela. 

Iako ove traperice na svjetsko tržište stižu 18. listopada, već sad su izazvale neviđen interes i, naravno, svih ih žele.

No, čast da ih nosi prije svih pripala je Miji Žakuli iz Vinkovaca koja je postala jedno od zaštitnih lica ovog modela.

Uz nju su u kampanji sudjelovale i slavne manekenke poput Jordyn Woods i Daphne Joy.

Mia dugo vremena nije mogla otkriti nikakve detalje zbog tajnosti cijele priče, ali danas je na svom Instagramu objavila  fotografiju u bijelim trapericama te uz to napisala:

'Napokon vam mogu reći što sam radili prošlih nekoliko mjeseci! Nova kolekcija traperica Khloe Kardashian bit će dostupna na goodamerican.com. Registrirajte se i pridružite se traper revoluciji s nama.'

Inače, Mija ima 26 godina, magistrica je novinarstva i povremeno se bavi manekenskim poslom. Osim toga, obožava ples, ali i svira čak 10 instrumenata. Impresivno, zar ne?

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?