Fancy a. f. 18 pregleda 13. kolovoza 2016.

Tajne Kendall i Gigi: Tri sitna trika koja puno znače za izgled

Gigi Hadid
Pixsell

Diviš se manekenkama na modnim revijama? Uz ove beauty trikove i ti možeš izgledati poput njih...

Gotovo svaku djevojku zanima kako uz vrlo malo uloženog truda, a uz maksimalan rezultat, izgledati odlično. Gledajući predivne djevojke koje hodaju modnim pistama često i same poželimo izgledati poput njih.

Važno je znati da ni one nisu same od sebe takve, nego iza njih stoji prava vojska beauty umjetnika koji se pridržavaju ova 3 zlatna pravila dobrog izgleda:

1. Postoji granica dobrog ukusa

Kada na lice nanosiš svijetle boje, moraš biti svjesna kako je to poprilično "opasno" područje na kojem je granica između dobrog ukusa i potpune beauty katastrofe jako tanka. Koristite svijetlu podlogu samo onda kada je to baš potrebno, a ključ odličnog izgleda je miješanje kremastog smeđeg i crvenog pigmenta zajedno te njihovo nanošenje na jagodice obraza i duž nosa. 

2. Tuš za oči

Tuš za oči nosiv kako u dnevnim, tako i u večernjim situacijama, ali potrebno je pripaziti kako ne bi njime stvorili previše dramatičan izgled. 

3. Balzam za usne

Ovo vam mora postati pravilo. Njega i hidratacija su uvijek na prvom mjestu, ali balzam će pomoći da se tvoj ruž na usnama zadrži duže te da ima bolju teksturu. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?