Fancy a. f. 932 pregleda 06. lipnja 2021.

Tina Walme o počecima plesne karijere i ljubavi...

tina.walme/Instagram

U novoj epizodi 'Pidžama talksa' Petra je razgovarala s plesačicom Tinom Walme. O počecima plesačke karijere, o društvenim mrežama, o ljubavi... Najbolje da provjerite sami!

Tina se odmah na početku epizode prisjetila početaka svoje plesne karijere, a s obzirom na to da dolazi iz plesne obitelji, nije toliko čudan i neobičan njezin odabir karijere. 

"Tata me odveo na prvi plesni sat u Radićevu, tada sam imala oko šest godina. Nakon toga sam skužila da bih htjela nastaviti s time, krenula sam na tečajeve, pa u plesnu školu i tako je sve krenulo", ispričala je Tina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Danas je jedna od najpoznatijih hrvatskih profesionalnih plesačica, a osim što je dosad plesala s brojnim domaćim zvijezdama, možemo je gledati i u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Na društvenim mrežama, a posebno na Instagramu, Tinu trenutno prati više od 50 tisuća fanova (nakon što su joj hakirali i obrisali profil na Instagramu prije otprilike godinu dana), ali ona otvoreno priznaje da sve što ljudi vide na njenom Instagramu nije ona u privatnom životu.

"Svi se na Instagramu lijepo slikamo, namontiramo, ali to nisam ja. Inače sam dosta opuštena, iskrena, mogu iskreno reći da se budim i odlazim spavati s bolovima, evo i sad su mi koljena plava i sve je to dio mog života. I mislim da bi ta 'iskrena' strana trebala također biti vidljiva", govori Tina, koja je nedavno otvorila TikTok profil, a razmišlja i o pokretanju svog YouTube kanala.

"Ako ga pokreneš, ja ću te sigurno pratiti", obećala joj je Petra te ju pitala tko joj je bio najdraži kandidat u Plesu sa zvijezdama. 

"S Jankom Popovićem Volarićem sam se jako povezala, ali Davor Garić mi je ipak naj, s njim se i dan danas čujem", priznala je.

Nakon pitanja o karijeri i plesu, uslijedila su i ona privatnija. Je li Tina solo ili je u vezi?

"Hmm, tko zna...", kratko je rekla Tina i priznala da ne voli dijeliti privatni život javno, jer se i ranije opekla. 

Što je još otkrila Petri i o čemu su sve razgovarale pogledajte u novoj epizodi 'Pidžama talksa' na JoomBoos YouTubeu.

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?