Fancy a. f. 705 pregleda 15. veljače 2022.

Tinejdžeri sada iPod shuffle koriste kao ukosnice

rebeccahiggieauthor/instagram/canva

Uređaji za slušanje glazbe kao što je iPod Shuffle, prije 15 godina su bili predmeti najvećih želja tadašnjih tinejdžera, a oni koji su ih imali, čuvali su ih kao suho zlato. No sada takvi uređaji baš i nisu popularni (niti se više proizvode) pa su im novije generacije pronašle jednu sasvim novu namjenu

Ako ste, prije 15-ak godina bili jedni od sretnika koji su posjedovali iPod Shuffle i provodili sate i sate slušajući svoju omiljenu glazbu na njemu, moramo vam reći kako se ovaj uređaj ponovno vratio u modu. No, ne na onaj način na koji smo svi pomislili (pametni mobiteli i streaming servisi još su uvijek na tronu). Naime, iPod Shuffle u modu su vratili mlađi pripadnici generacije Z koji ga sad koriste umjesto - ukosnica, piše PopBuzz

@sailorkiki My new favorite accessory #ipodnano #JBLGreekOut #alphit ♬ Wet Dream - Wet Leg

Ovaj trend postao je viralan nakon što je TikTokerica Kirari zeleni i ljubičasti iPod Shuffle zakačila na svoju kosu. "Moj novi omiljeni modni dodatak", napisala je ispod videa koji sada ima već 2,2 milijuna pregleda. U drugom videu kojeg je objavila, objasnila je kako joj iPodi ne služe samo kao ukras za kosu već da preko njih zaista sluša glazbu.

@sailorkiki Reply to @shaeocean_ ♬ Too Late Now - Wet Leg

Oni koji su najviše šokirani ovim trendom su - milenijalci - koji su bili tinejdžeri tijekom godina kada je iPod Shuffle bio predmetom najvećih želja.

"Zapravo, zaista sam ljuta što se ja ovoga nisam sjetila kada sam bila tinejdžerica", "Stvarno se osjećam staro", "Ovo mi se čini ilegalno", samo su neki od komentara milenijalaca koji su se našli ispod Kirarinog videa. 

Što vi mislite o ovom trendu? 

 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?