Fancy a. f. 2207 pregleda 08. kolovoza 2018.

Tko je ubio Tamarinu bogatu majku Irenu?

Pixabay

Riješi rasplet ovog misterioznog ubojstva.

Irena i Tamara bile su nerazdvojne. Iako majka i kćer, gdje god bi se pojavile ostavljale su dojam najboljih prijateljica. Osim što je Irena izgledala mnogo mlađe, njezin je odnos s rođenom kćeri bio savršen. Barem je ona tako mislila. Naime, kada je imala samo godinu dana Tamaru i njezinu mamu ostavio je tata Franko. 

Htio je uzeti kćer, ali je znao da joj ne može pružiti dobar život

Iako su djelovali kao skladan, mladi bračni par, samo godinu dana nakon Tamarina rođenja Irenin se suprug odselio iz njihove velebne obiteljske kuće, a po susjedstvu se pričalo kako je Irena bila ta koja je otjerala svog supruga jer navodno nije bio dovoljno dobar za njezinu obitelj. Naime, Irena je glasila za jednu od onih imućnih dama kojima je novac na prvom mjestu 

Malenu Tamaru od malih su nogu čuvale dadilje, a Ireni je jedino bilo važno da dobro izgleda  i vrati formu nakon porođaja. Njezin suprug Franko radio je kao poštar i s malenom plaćom nije uspio pokrivati njezine prohtjeve. Iako su živjeli u Ireninoj kući koju je naslijedila od roditelja, novca nikad nije bilo dosta. Iz tog razloga stalno su se prepirali. 

Kad je odrasla Tamara je počela zamjerati mami što joj je uvijek odbijala odgovoriti na pitanja o tati te se zgrozila na njezinu ideju da ga upozna. Osim toga, često je mijenjala dečke koji su se trudili zamijeniti joj tatu, a Tamari je to užasno išlo na živce. Iako je odgajana poput prave princeze koja je uvijek mogla dobiti sve što je poželjela, Tamari je to užasno išlo na živce. 

Tamara je mami htjela reći da želi upoznati tatu, no prekasno 

Tako se jednog dana u šetnji parkom zaljubila u dvije godine starijeg Marka. Ubrzo su se zbližili, a zgodni Marko podržavao ju je u svemu pa tako i u tome da pronađe tatu. I taman kad je uhvatila dobar trag i dogovorila da se nađe s tatom, dogodila se strašna tragedija. Tog jutra kda je u planu imala priopćiti mami da ie upoznati tatu, ušla je u kupaonicu u kojoj se njezina mama svakog jutra tuširala i pronašla je kako leži na podu u lokvi krvi. 

Iako se isprva činilo da je smrt bila slučajna, ustanovljeno je da je Irena ubijena. 

Tko je ubio Irenu?

 

 
 

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?