Fancy a. f. 351 pregleda 28. veljače 2017.

To ne želimo: Ruževi uz koje zubi 'požute'

Osmijeh
JoomBoos, Pixell, Canva

Odabirom neogovarajuće nijanse ruža vaši bi zubi mogli izgledati žući nego što jesu... Takve pogrešeke možete izbjeći uz nekoliko trikova i u samo jednom potezu...

Boja kose, ten i oblik lica vrlo su važni pri izboru boje ruža koji će idealno pristajati uz vašu osobnost.

Osim toga, pri izboru ruža potrebno je pripaziti na efekt koji njime postižete kada je u pitanju vaš osmijeh. Pitate se što to točno znači?

Naime, pojedine nijanse umjesto da od vas naprave pravu zavodnicu blistavog osmijeha, imaju potpuno suprotan učinak i vaše zube vizualno čine žućima nego što to jesu.

U nastavku vam otkrivamo koje bi ruževe trebali izbjegavati, a koji će vam pomoći stvoriti dojam biserno bijelih zubi...

RUŽEVI ZA BISERNO BIJELI OSMIJEH:

1. Crvene nijanse

Sve nijanse crvene, od one boje mesa pa sve do trule višnje, neutraliziraju žutilo zubi. Ako imate blijedu put dajte prednost ruževima u nijansi višnje, dok bi tamnopute djevojke trebale birati one u nijansama crvenog vina

2. Koraljne nijanse

Ako niste ljubiteljica odvažne crvene boje i draže su vam one nježne ružičaste, ruž koraljne boje pravi je izbor za vas! On će stvoriti efekt topline i "zakamuflirati" eventualno žutilo zubi.

3. Plavi podton

Tamniji ruževi s modrim podtonom, poput onog boje zrele višnje, stvaraju kontrast pri kojem će vaši zubi izgledati puno bjelji nego što to zbilja jesu.

4. Ruževi sa sjajnim efektom

Nerijetko ćete na crvenom tepihu vidjeti blještavo bijele osmijehe za koje su dobrim dijelom zaslužni ruževi sa sjajnim efektom. Oni reflektiraju svjetlo i stvaraju dojam dubine koji utječe na bjelinu vaših zubi.

RUŽEVI KOJI NAGLAŠAVAJU ŽUTILO ZUBI:

1. Nude ruževi

Iako su trenutno jedni od najpopularnijih, ruževi boje kože ili pak svijetloružičasti ruževi dodatno će naglasiti eventualno žutilo zubi. Zato si ih mogu priuštiti jedino vlasnice blistavo bijelog osmijeha.

2. Narančaste nijanse

Problem koji se javlja kod ovih ruževa je činjenica da se jako teško "stapaju" s bojom tena. Ipak, ako ste ljubiteljica narančastih nijansi ruževa a svijetlog ste tena, odaberite narančaste ružičaste. 

3. Mat ruževi

Također jedan od trenutno najpopularnijih ruževa naglašava nepravilnosti i mrlje na zubima pa bi ih zato bilo bolje izbjegavati!

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?