Fancy a. f. 822 pregleda 09. kolovoza 2018.

Top 5 lokacija za ljetni photoshooting

xoxosonjakovac@instagram

Naša JoomBoos novinarka Nina Eter poslala nam je super članak i osvojila poklon paket!

Obožavamo ljetne slike jer su vesele i pune boja. Donosimo ti top pet lokacija za ljetni photoshooting koje svakako moraš posjetiti. 

1. U slastičarnici. Najbolje se slikati sa sladoledom u nekoj raznobojnoj slastičarnici okružen sladoledima. To je pravo ljetno okruženje savršeno za pozadinu tvoje slike na Instagramu.

2. Na plaži ili pored bazena. Naravno, nema bolje lokacije za ljetnu sliku nego na plaži na moru.

3. Pod morem. Ako imaš podvodnu kameru moraš napraviti se fotkati ispod površine vode. Slike će sigurno biti pre dobre. Primjere takvih slika možeš pronaći na Instagramu Debele Barbare.

4. U parkiću. Sunce je ljeti jako i probija se kroz stabla u zanimljivim šarama. Sjedni ispod krošnje, pronađi pravi kut pod kojim će zraka sunca izgledati super na tvojoj slici i počni slikavati.

 

It’s not carbs, it’s pasta 🍝 #pisa #🇮🇹 #💘

A post shared by Gizele Oliveira (@giizeleoliveira) on

5. Na luftiću. Sada su super moderni novi luftići u obliku flaminga, jednoroga i sl. stvorenja. Napuši luftić, baci ga u bazen ili more i poziraj.

 

Where’s the flamingo emoji? #🇮🇹 #🍝 #🌴

A post shared by Gizele Oliveira (@giizeleoliveira) on

POSTANI I TI JOOMBOOS NOVINAR!

Pošalji nam priču, kviz, iskustvo na kontakt@joomboos.hr i osvoji predobre nagrade!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve