Fancy a. f. 876 pregleda 11. ožujka 2024.

Top 5 izdanja s ovogodišnje dodjele Oscara

Najuzbudljivija filmska večer u godini je iza nas i donijela je pregršt odličnih modnih izdanja

Održana je 96. dodjela nagrada Oscar u Dolby Theateru u Los Angelesu. Hollywoodske zvijezde su i ove godine oduševile svojim modnim izričajem, a ovo su neka od naših najdražih izdanja.

MARGOT ROBBIE

Margot Robbie za 96. dodjelu Oscara odabrala je Versace haljinu iz kolekcije za jesen/zimu 2024. i to u crnoj boji, iako su neki očekivali još jedan ružičasti look, u skladu s estetikom lika Barbie kojeg je utjelovila u istoimenom filmu. Svjetlucavu haljinu bez naramenica i s okruglim dramatičnim ovratnikom te elegantnim naborima na struku, Margot je nosila uz chunky narukvicu isprepletenog dizajna, piše miss7.

 | Autor: EVA LONGORIA

Eva Longoria nosila je crnu haljinu Tamare Ralph s bezvremenskom siluetom pješčanog sata te dugi šlep, a pozornost je privukao i strukturirani ovratnik sa spuštenim ramenima te dijamantna Bucherer ogrlica, prsten i narukvica.

 | Autor: CAREY MULLIGAN

Zvijezda filma 'Maestro', Carey Mulligan oduševila je glamuroznim crnom haljinom koja je pratila liniju njenog tijela, s dodatkom bijelog tila, koji je provirivao na donjem dijelu u modelu Balenciaga haljine sirena kroja. Haljina koju je nosila Carey, uz dodatak dugačkih crnih rukavica nastala je s arhivskim dizajnom Cristóbala Balenciage iz zimske kolekcije iz 1951. kao inspiracijom!

 | Autor: EMMA STONE

Dobitnica Oscara za najbolju glumicu, Emma Stone svoj je drugi kipić primila u mint zelenoj Louis Vuitton haljini od svilenog žakarda, koju je krasio detalj pepluma, uz koju je nosila i Louis Vuitton ogrlicu. Dok je primala Oscara za svoju ulogu u filmu 'Uboga stvorenja', glumica je otkrila i da je imala malu nezgodu s haljinom te pokazala kako je na stražnjoj stranici nažalost pukao patentni zatvarač!

 | Autor: HAILEE STEINFELD

Hailee Steinfeld nosila je predivnu Elie Saab Couture haljinu iz kolekcije za proljeće/ljeto 2024., a pastelno plavi dizajn imao je plisiranu suknju te delikatan dodatak šala oko dekoltea, uz pozlaćene zlatne aplicirane motive u obliku lišća.

 | Autor:

Koji look je vaš favorit?

 

 


 

Tvoja reakcija?