Fancy a. f. 15 pregleda 17. veljače 2017.

Topli, fluffy raj: Našli smo najslađe bundice Instagrama

Bunda

Pravo krzno odavno nije u modi - umjetno je jednako lijepo i puno povoljnije, a Instagram je prepun *coatspiracije*

Obožavamo bundice s umjetnim krznom - ove jaknice osim što su tople i životinjice ne pate zbog njihove izrade, totalno su cool!

U stanju su svaki outfit učiniti zanimljivijim, i nekako si ne možemo pomoći da se ne osjećamo chic u njima!

Očito je da postoji puno pobornica umjetnih bundica, i možete ih pronaći u gotovo svim trgovinama.

A mi smo malo prokrstarili Instagramom da pronađemo inspiraciju:

 

 

 

Que largo tengo ya el pelo!! 😮😮 Me lo corto o me vuelvo a poner las mechas? 😁

A post shared by Rocío Otero (@sweet_perdition) on

 

 

 

 

"Fur sleeves" got me in the zone! Check out the link in bio for more DEEtails #deefordana

A post shared by Dana (@dee4dana) on

 

 

Ayer en #timessquare con mucho frio!! ❄️❄️❄️ #RosylMejia #nyfw2017 #NYC 📷 @carlosbadia

A post shared by ROSYL MEJIA Influencer (@rosylmejia) on

 

No, po ovoj fotki jasno je da je ljubav prema bundicama počela davno prije Instagrama :)

 

Early Influencers.#60s #music #inspiration #iconic #style #blackandwhite #glam #fur #unique #talent #photography

A post shared by Carolyn Rowan (@carolyn_rowan) on

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°