Fancy a. f. 7 pregleda 20. srpnja 2016.

Trendy Essence kolekcija 'Beach house' je sve što trebaš na plaži!

Essence
Official
Trendy Essence kolekcija 'Beach house' je sve što trebaš na plaži! Trendy Essence kolekcija 'Beach house' je sve što trebaš na plaži! Trendy Essence kolekcija 'Beach house' je sve što trebaš na plaži! Trendy Essence kolekcija 'Beach house' je sve što trebaš na plaži! Trendy Essence kolekcija 'Beach house' je sve što trebaš na plaži! Trendy Essence kolekcija 'Beach house' je sve što trebaš na plaži! Trendy Essence kolekcija 'Beach house' je sve što trebaš na plaži! Trendy Essence kolekcija 'Beach house' je sve što trebaš na plaži! Trendy Essence kolekcija 'Beach house' je sve što trebaš na plaži! Trendy Essence kolekcija 'Beach house' je sve što trebaš na plaži! Trendy Essence kolekcija 'Beach house' je sve što trebaš na plaži!

Pješčani i tirkizni tonovi vrište odmor i ljeto! Znaju to i u essenceu i zato je nova kolekcija stvorena da uljepša tvoje dane za odmor. Lakovi, puder, posebne četkice, ruževi... Pogledaj u galeriji ove beauty bisere!

Sve je bolje na plaži! Čisto plavo nebo i beskrajno otvoreno more : essence će iskusiti nezaboravne trenutke  uz more s trendovskom kolekcijom “the beach house”. 
Boje pješčanih tonova, tirkizna i petrol, bjelkasta i ružičasta te koraljna kao kontrastna boja stvaraju  svijetli, ljetni make up izgled .

Četiri laka za nokte s mornarskim  efektima i “water shine” završetkom, osiguravaju cool stil, a beach glow fluid tekući puder sa sjajnim česticama čini preplanulima i djevojke sa svjetlijim tenom. Kako bi bili sigurni da sve ljepotice idu na plažu sa svojim omiljenim proizvodima, tu je mini torbica za plažu s puno prostora za važne beauty komade. 

U GALERIJI gore pogledaj sve proizvode idealne za ljeto koje nudi essence!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?