Fancy a. f. 632 pregleda 11. prosinca 2021.

Trepavice ove makeup artistice su, pa, WOW...?

screenshot/youtube

Kako bi naglasile svoj pogled i dodale malo dramatičnosti svom makeup looku, mnoge djevojke posežu za umjetnim trepavicama. To je slučaj i kod ove makeup artistice, ali njene trepavice se po jednoj stvari prilično razlikuju od svih ostalih... I baš su WOW...

Gotovo svakoj djevojci maskara je neizostavni dio svakog makeup looka, bez obzira na to je li to suptilan svakodnevni look ili onaj dramatični večernji. No, mnoge od njih, prilikom svoje rutine šminkanja, često žele preskočiti taj korak stavljanja maskare (kako bi uštedjele vrijeme ili spriječile njeno razmazivanje) i odlučuju se za ekstenzije trepavica. I u tome nema ništa čudno ili loše jer ekstenzije, ako su dobro napravljene, mogu izgledati i puno bolje nego prirodne trepavice te savršeno naglasiti naš pogled.

Makeup artistica Cammy Nguyen prilično je ozbiljno shvatila zadatak naglašavanja pogleda umjetnim trepavicama pa je odlučila nositi one koje su duge 2,8 centimetara, piše Miss7. A to je, iako se na prvu tako ne čini, jaaaako dugo kad su trepavice u pitanju... Cammy godinama testira razne trepavice i otkrila je kako je 28 mm duljina koja neće oštetiti tvoje trepavice, ali će ih baš svi primijetiti!

Ove trepavice sežu sve do obrva, a Cammy tvrdi da se njima postiže savršeni 'cat eye' look. "Savršene trepavice za kojima će svi okrenuti lako se mogu dobiti s umjetnim trepavicama, a na tržištu je trenutno dostupan širok spektar umjetnih trepavica od kojih se neke ne razlikuju od stvarnih. No, ove trepavice to nisu. Ove trepavice i više su nego uočljive, imaju megavolumen i dužinu", rekla je Cammy u videu u kojemu svoje pratitelje upoznaje s najdužim trepavicama na tržištu. 

A što vi kažete na Cammyne trepavice? Jesu li WOW ili vam se baš i ne sviđaju?

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?