Fancy a. f. 1578 pregleda 07. studenoga 2021.

U ovom hotelu možete živjeti kao Kevin iz 'Sam u kući'

screenshot/youtube

Kada je Kevin ostao sam u kući, gotovo svi smo zavidjeli na slobodi koju je imao - od sanjkanja niz stepenice pa do sladoleda, pizze i neograničenih količina slatkiša koje je mogao jesti kada je god poželio. Ali, sada to iskustvo možemo proživjeti i mi

Odbrojavanje do Božića već je počelo, a jedan od onih filmova koji najviše budi tu božićnu euforiju, definitivno je - Sam u kući. Što bi drugo bilo, naravno...

via GIPHY

I možemo se kladiti da je svatko od nas barem jednom pomislio kako bi bilo baš cool ostati sam u tako velikoj i raskošnoj kući u kakvoj je živio Kevin i raditi sve što poželimo - od skakanja po krevetu, spuštanja niz stepenice na sanjkama pa sve do jedenja sladoleda za svaki obrok dok vani lepršaju pahulje. U pravu smo, zar ne?

via GIPHY

Sada je to i moguće jer se u blizini Chicaga nalazi Cornwall Suite, dio hotela Deer Path Inn, koji će vam u potpunosti pružiti 'Home Alone' iskustvo, piše Elite Daily. Također, zanimljivo je naglasiti i kako se u blizini nalazi i prava kuća iz ovih filmova, tako da će ugođaj biti potpun ako je odete posjetiti i barem izvana vidite kako izgleda.

Kada stignete u Cornwall Suite, dočekat će vas mekani kućni ogrtači koje možete odmah odjenuti. Potom ćete se uputiti kod kamina u kojemu pucketa vatra, dok se na televiziji vrti jedan od nastavaka 'Sam u kući'. Naravno, dok gledate film, posluga će vam donijeti pizzu samo sa sirom, baš kakvu obožava Kevin i hrpu slatkiša iz lokalnih trgovina.

Ova 'Home Alone' usluga bit će dostupna od 26. studenog do 2. siječnja, a ovo posebno blagdansko iskustvo koštat će 800 dolara, odnosno nešto više od 5000 kuna. Znamo da cifra nije baš mala, ali sigurni smo da netko već pakira kofere, zar ne?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?