Fancy a. f. 701 pregleda 17. listopada 2022.

Uključi se u live shopping i osvoji vaučer od 1000 kn!

instagram/canva

Imamo super vijesti za tebe - želiš li iskušati prvi Fashion&Friends live shopping online i usput možda osvojiti brutalne novčane nagrade? Onda nastavi čitati!

JoomBoosovci xniks2x i Marco Cuccurin, inače veliki zaljubljenici u modu i sve što je trendy, sutra će na Fashion&Friends Instagramu u live shoppingu i emisiji u 18 sati razgovarati o modi i prijateljstvu, ali osim toga, imaju i brutalno iznenađenje za vas!

Naime, ako se uključite u prvi F&F live shopping na njihovoj službenoj Instagram stranici i pokažete svoju kreativnost, možete osvojiti i vrijedne novčane nagrade. Fashion&Friends svojoj vjernoj publici dijeli 1x vaučer od 1000 kuna te 2x vaučer od 500 kuna, koje onda možete iskoristiti u svim njihovim trgovinama, ali i u novoj aplikaciji.

Osim fizičkih trgovina koje imaju na nekoliko lokacija u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru, odsad trendy modne komade raznih poznatih brendova možete kupovati i u novoj Fashion&Friends aplikaciji. Osim shoppinga unutar aplikacije, koja vam omogućuje da sve svoje omiljene komade kupite u trenu, sa svog pametnog telefona, unutar aplikacije svi korisnici imaju i razne super pogodnosti koje mogu ostvariti prilikom kupnje.

 | Autor: marcocuccurin/Instagram marcocuccurin/Instagram

Više o novoj aplikaciji reći će vam sutra naši xniks2x i Marco u F&F Instagram liveu, a vi samo budite uz svoje laptope, smartphone ili neke druge uređaje u 18:00 sati, kada live shopping i službeno starta. 

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

Vidimo se, a možda iz livea virtualno išetate i nešto bogatiji - za vaš sljedeći Fashion&Friends shopping!

Tvoja reakcija?