Fancy a. f. 366 pregleda 26. rujna 2019.

Uzbudljiva slavljenička s.Oliver kolekcija: Nosimo karirano!

s.oliver

s.Oliver je isplanirao nešto zaista veliko za svoju veliku godišnjicu: limitiranu slavljeničku capsule kolekciju MADRAS s kariranim printom, a koja je u njihovim trgovinama dostupna od ovog rujna. Ova kolekcija slavi uspješnu povijest brenda i sve što on predstavlja.

Sve je počelo 1969. godine malom trgovinom u njemačkom gradu Würzburgu. Osnivač s.Olivera, Bernd Freier, iz Indije je donio košulje kariranog uzorka u tisuću boja - i rasprodao sve do jedne!

 | Autor: s.oliver s.oliver

Tako je počela uspješna priča s.Olivera; pa kako bolje proslaviti 50. godišnjicu nego novom, trendy interpretacijom kultne kolekcije kultnog uzorka? Ne!

Trendy, uzbudljiva i moderna interpretacija nasljedstva

 | Autor: s.oliver s.oliver

"Našom capsule kolekcijom kreirali smo mladenačku, trendy i uzbudljivu, modernu interpretaciju našeg nasljedstva. U kolekciji su prisutni različiti stilovi, a vi možete odabrati savršen outfit baš za vas, a uz to sve komade iz kolekcije možete međusobno kombinirati. Na taj način svatko može eksperimentirati sa svojim stilom i dobro se zabaviti", poručili su iz s.Olivera.

 | Autor: s.oliver s.oliver

Dresscode je jednostavan: Karirano, posvuda! Na torbama i puloverima, hlačama i jaknama, ova jesenska kolekcija ima sve što vam srce može poželjeti. Haljine, traper jakne, puffer jakne i kardigani su must have! Svi outfiti, naravno, uključuju tipične boje karakteristične za s.Oliver; jarko crvenu, mornarsko plavu, kraljevsko plavu, senf žutu, bijelu i sivu.

Pogled u prošlost i put u budućnost

 | Autor: s.oliver s.oliver

Ova capsule kolekcija predstavlja novi svijet mode: hrabar, šaren, trendy, s dobrim okom za detalje - a sve sa zaista pristupačnim cijenama. To je stil na novoj razini!

 | Autor: s.oliver s.oliver

Ovom kolekcijom i kampanjom ne gledamo samo u našu uspješnu prošlost. Također određujemo i svoj put za budućnost. A o svemu što još spremamo u našoj slavljeničkoj godini ćemo vas na vrijeme obavijestiti!

 | Autor: s.oliver s.oliver

Tvoja reakcija?