Fancy a. f. 3652 pregleda 13. rujna 2017.

Vrijeme je za zamotati se u dekicu s filmovima koje morate pogledati

YouTube/screenshot

Nema ništa ljepše od ušuškati se pred televizorom s prijateljima i gledati dobre filmove. Listu najboljih srednjoškolskih filmova napravila je naša JoomBoos novinarka Nina Eterović.

Jesen stiže, kišno je vrijeme pa treba pronaći zabavu kod kuće, a savršeno rješenje za ubijanje dosade s prijateljima je gledanje filmova. Mnogi JoomBoosovci su ove godine krenuli u prvi razred srednje škole, a da bi lakše upoznali taj svijet tu je pet najboljih srednjoškolskih filmova.

1. Prva preporuka je film „Mean Girls“. Većina ga je već pogledala, no ako niste obavezno ga stavite na svoju listu filmova. Iako je iz 2004., savršeno opisuje sadašnje društvo, predmete i probleme srednje škole. A da ne spominjemo, omiljene fraze. 

via GIPHY

2. Ono kad saznaš da si u društvu poznata kao "debela, ružna prijateljica" (DUFF: designated ugly fat friend) koja služi samo kako bi tvoje prijateljice ispale ljepše. E, pa to se dogodilo Bianci u filmu „Kako postati popularna“.  Kako se uz pomoć razrednog šarmera uspela na ljestvici popularnosti najbolje je da pogledate s prijateljicama.

via GIPHY

3. U filmu "Cura na lošem glasu" pokazuje se moć tračeva. Drama se događa u školi, širi se glasina da… Kako će se u tomu snaći Olive koju glumi poznata američka glumica Emma Stone saznajte u filmu.

via GIPHY

4. Djevojke s Beverly Hillsa ili "Clueless", kultni je film. Kako površni, bogati klinci na Beverly Hillsu provode vrijeme, s kim se druže, u koga se zaljubljuju, što oblače i kako se izvlače iz problema, obavezno pogledajte s frendicama.

via GIPHY

5. I za kraj tu je "High School Musical". Mega uspješna romantična komedija već 10 godina ne gubi na popularnosti, a doživjela je čak tri nastavka i nagađa se da se sprema četvrti. Glumci poput Zaca Efrona, Vanesse Hudgens i Ashley Tisdale koji su se proslavili High School Musicalom i danas se rado sjećaju svih dogodovština sa snimanja.

via GIPHY

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • anamarijaa13

    Mean Girls mi je najj s liste 😂
  • my

    Filmovi za uživanciju😂