Fancy a. f. 2906 pregleda 01. veljače 2022.

Zabavna manikura koja osvaja internet: Imamo 10 ideja!

meraki_nails_cardiff/riysnails_/instagram

'Evil eye', prevedeno i kao oko koje štiti od zla i uroka, postaje sve popularniji modni detalj, a sada je stigao i na manikure mnogih djevojaka

Ako si u potrazi za nekim novim detaljem kojeg želiš dodati na svoju manikuru, na pravom si mjestu jer ti u nastavku donosimo deset manikura s 'evil eye' uzorkom koji postaje sve popularniji na TikToku i društvenim mrežama. Također, kako piše Bustle, trebao bi te štititi od zla i uroka koji su bačeni na tebe... Hmmmm, zanimljivo!

1. Suptilni detalj

Ovakvu manikuru ćeš postići tako što ćeš na jedan dio nokta nacrtati što manje oko, a ostatak urediti kako god želiš i s koliko god drugačijih detalja želiš. Također, možeš se poigrati i s bojama.

2. Možda u polumjesecu?

Ovakvu manikuru već je isfurala Madonna, a ti ju možeš postići tako što ćeš na korijen nokta nacrtati polumjesec i potom u polumjesec nacrtati oko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

3. 'Evil eye' preko cijelog nokta

Ako nisi fan suptilnih detalja, onda 'evil eye' možeš jednostavno nacrtati preko cijelog nokta. Možeš ga čak staviti i na svaki nokat, ali svaki na različito mjesto; na vrh nokta, uz korijen nokta, uz desni rub...

4. Jedno oko je premalo...

Ako smatraš da ti je samo jedno oko na svakom noktu premalo, zašto ne bi nacrtala dva. Ili tri? 

5. Geometrijski je cool!

Ovaj dizajn postići ćeš tako što ćeš u donjoj polovici svog nokta povući vodoravnu crtu, ispod nje oko, a na njoj, prema gore, trepavice.

6. Jedno oko

Manje je više, zar ne?

7. Zlatni detalji

Ako misliš da bi tvoja manikura bila pomalo dosadna ako se na njoj nalazi samo oko, savjetujemo ti da joj onda dodaš i neke zlatne detalje. 

8. U tamno plavoj kombinaciji

'Evil eye' u sebi već sadrži plavu boju, ali svjetliju nijansu. Stoga, tamnoplava boja će savršeno istaknuti njegovu ljepotu.

9. Samo uz rub nokta

Ovu manikuru ćeš postići tako što ćeš oko nacrtati uz lijevi ili desni rub svog nokta. Možeš ga ukrasiti i zlatnim šljokicama.

10. Možda nešto kao francuska manikura?

Ako se ne želiš odreći klasike zvane 'francuska manikura', ali ipak želiš imati i ovaj poseban detalj, zaista ne vidimo razlog zašto ne bi imala oboje!

Koju od ovih zabavnih manikuru ćeš ti odabrati? 

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

 

Tvoja reakcija?