Fancy a. f. 269 pregleda 07. prosinca 2017.

Zakon braće isprobao najbolji način zabave ikad

Od sada ti za igranje PlayStation4 ne trebaju kontroleri. Kako? Zašto? Zbog čega? Vrijeme je da saznaš.

Zauvijek stani na kraj problemu premalo kontrolera i mozganja kako će cijela tvoja ekipa igrati plejku. Više ne trebaš sa sobom vući nezgrapne i velike kutije s društvenim igrama, jer su društvene igre dobile novu dimenziju koja se zove PlayLink!

 | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

PlayLink su isprobali i prošlogodišnji pobjednik VideoStara LayZ i njegova ekipa svima poznata kao Zakon braće! Prvu igru koji su ovi Youtuberi zaigralu je kviz 'Knowledge is Power'. Svako od igrača odgovara na pitanja, a poanta cijele igre je dati točan odgovor i poraziti ostale igrače! 

Možeš čak izabrati i kategorije, a naši dečki su okušali svoje znanje u kategoriji filmovi, glazba, povijest, biologija, ma što su već poželjeli.  

 | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

Nakon znanja, vrijeme je bilo da dečki puste mozak na pašu i testiraju svoje glazbene vještine u igri 'Singstar Celebration'. Ova igra idealna je za sve one kojima je dosta pjevanja ispod tuša i s četkom za kosu u ruci. Zahvaljujući ovoj igri možeš pozvati čak osam prijatelja na cool zabavu i pjevanje do sitnih noćnih sati. 

 | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

Vrijeme je da se ti i tvoja ekipa okušate u ovim zabavnim igrama preko PlayLinka, a evo i kako!

PlayLink pretvara gotovo svaki pametni telefon i tablet u pravi kontroler, a ti moraš instalirati mobilnu aplikaciju. Nakon instalacije, spoji PlayStation4 na telku, skini kompatibilnu igru nakon koje će PS4 sinkronizirati sve uređaje putem WiFi-ja, a tvoja zabava može pomoći.

Trebaš samo izabrati PlayLink igru koju želiš taj dan probati, preuzeti aplikaciju (ovisi imaš li Android ili iPhone), izabrati PlayLink mod u meniju PS4 te slijediti upute kako bi mobitele ili tablete pretvorio u kontrolere.

Idealni mobitel za igranje je Sony Xperia XZ Premium Black jer ima najbolji LCD zaslon baš idealan za igranje igrica - čak 8 milijuna piksela. No, ono što je uz to najbolje, ne jede bateriju! 

Easy as that! 

Pogledaj cijeli video kako su se dečki snašli u igranju ovih zabavnih igara!

Ne propusti ekskluzivan intervju s LayZ-jem o njegovom hitu 'Nije malo' u novom broju magazina JoomBoos Videostar koji na kioske stiže u petak zajedno s mega poklonom - kalendarom sa omiljenim YouTuberima! ! Također, u petak na JoomBoosovom kanalu nemoj propustiti premijeru genijalnog novog spota 'Poklon'!

S obzirom na to da se showu bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice), mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u 18 sati u klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!    

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 

 | Autor:

Tvoja reakcija?