Fancy a. f. 17 pregleda 06. travnja 2017.

Zaljubili smo se u nove OPI lakove!

OPI
Official
Zaljubili smo se u nove OPI lakove! Zaljubili smo se u nove OPI lakove! Zaljubili smo se u nove OPI lakove! Zaljubili smo se u nove OPI lakove! Zaljubili smo se u nove OPI lakove! Zaljubili smo se u nove OPI lakove! Zaljubili smo se u nove OPI lakove! Zaljubili smo se u nove OPI lakove!

Doslovno ne znamo koja nam je nijansa bolja

Bliži se vrijeme godišnjih odmora - i osim savršene lokacije potreban nam je i savršen look koji govori 'odmaram se, pusti me na miru'.

Nijanse | Autor: Official Official

Nova kolekcija Fiji by OPI inspirirana je upravo jednom takvom lokacijom, a zahvaljujući lakovima najluđih boja, pobrinuli su se i za taj savršeni look.

Inspirirana plavim lagunama, plažama ukrašenim palmama i kristalno čistim oceanom, ova kolekcija sadrži sve potrebno kako biste na jednostavan način razvedrili svoje dane.  

OPI | Autor: Official Official

Living on the Bula-vard! i Two-Timing the Zones razbuđuju duh otočja koji želi dobrodošlicu i prikazuju njegovu unikatnost, dok Do You Sea What I Sea? i I Can Never Hut Up predstavljaju plaže i predivne lagune. Exotic Birds Do Not Tweet i Polly Want a Lacquer? inspirirane su divljom prirodnom otočja. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?