Fancy a. f. 16 pregleda 03. studenoga 2016.

Zaljubite se: Zendaya predstavila svoju modnu kolekciju!

zendaya
Zaljubite se: Zendaya predstavila svoju modnu kolekciju! Zaljubite se: Zendaya predstavila svoju modnu kolekciju! Zaljubite se: Zendaya predstavila svoju modnu kolekciju! Zaljubite se: Zendaya predstavila svoju modnu kolekciju! Zaljubite se: Zendaya predstavila svoju modnu kolekciju! Zaljubite se: Zendaya predstavila svoju modnu kolekciju! Zaljubite se: Zendaya predstavila svoju modnu kolekciju!

Ako se ne želite odijevati poput svih drugih, vrijeme je da pogledate ovu očaravajuću kolekciju...

Jedna od omiljenih glumica i pjevačica današnjice, Zendaya (20), nedavno je otkrila kako svoj istančan modni ukus može zahvaliti isključivo roditeljima koji joj nikada nisu birali odjeću ili pak tjerali je da nosi stvari koje joj se nisu sviđale.

Zato se tijekom godina zaljubila u modu, a sada je ta ljubav prerasla i u pravi posao. Naime, Zendaya je upravo je predstavila svoju modnu kolekciju koja je drugačija od većine onog što gledate na policama trgovina. Svi odjevni komadi s njezinim potpisom šivaju se u svim veličinama, a cijene se kreću već od 15 eura (oko 115 kn).

Kolekcija će u prodaju biti puštena u petak, 4. studenog, a dotad zavirite u našu fotogaleriju i otkrijte što vas očekuje u njoj.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?