Fancy a. f. 838 pregleda 05. prosinca 2021.

Želiš savršeno zamotati darove za Božić? Nastavi čitati

Canva/Opinionstage

Ako obožavaš Božić (osobito onaj dio koji uključuje darivanje), ali ti je muka kada se sjetiš koliko poklona moraš zamotati i smatraš da baš i nisi najspretnija osoba za to, ne brini jer ti u nastavku donosimo jedan super trik s kojim će svaki tvoj poklon biti apsolutno savršeno zamotan

Već smo zagazili u prosinac i Božić nam se već opasno približio što znači samo jedno - hrpa poklona uskoro će čekati na zamatanje.

A ako pripadaš onoj skupini ljudi koja, kada je zamatanje poklona u pitanju, zna samo zavidjeti onima koji to naprave savršeno, potpuno te razumijemo. Ali ne brini jer smo na Her pronašli super lagani trik s kojim će svaki tvoj poklon izgledati kao da ga je zamotao pravi profesionalac. 

via GIPHY

Za početak, poklon samo obgrli papirom za zamatanje kako bi vidjela ili vidio njegove dimenzije, a zatim mjesto gdje se spajaju krajevi papira zalijepi komadom selotejpa. Potom izvadi poklon, a donji dio papira, odnosno bazu, presavij prema gore pa taj presavijeni dio još jednom presavij kako bi dobio/dobila oblik dijamanta. 

Nakon toga, u tu 'vrećicu' ubaci svoj poklon, presavij gornji dio, napravi dvije rupe i kroz njih provuci ukrasnu vrpcu. To je to! Tvoj poklon je sada apsolutno savršeno zamotan. 

Mislimo da sada više nikome neće biti muka kada dođe red na zamatanje poklona, zar ne? 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?