Fancy a. f. 1179 pregleda 26. rujna 2017.

Znamo da se Justin druži sa slavnima, ali ovo je ipak iznenađenje

zenski svijet/instagram

Cijeli klan Kardashian, a posebno Kourtney, Usher, Katy Perry, Lil Wayne, Martin Garrix i Diplo samo su neki od Justinovih najbližih prijatelja, a da je toliko blizak s bivšim članom One Directiona iznenadilo je sve.

Justin i Niall Horan poznaju se već godinama. Znamo to iz brojnih Insta Storyja i postova po društvenim mrežama gdje bi se obojica spominjala ili bi se jednog od njih krajičkom oka uhvatili na objavljenoj fotografiji. No da su BFF nitko nije znao.

Zato je Justinova objava na Instagramu ovog vikenda zabezeknula sve. Pravi prijatelji se mogu zezati na svoj račun i nikada tu šalu ne odvesti predaleko,  a čini se da upravo takvo prijateljstvo veže popularne pjevače.

 

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Sve je krenulo čudnim Justinovim selfijem. No nitko nije ništa povezao posebno jer u posljednje vrijeme Justin objavljuje čudne i čudnije selfije, a sve zato jer mu je dosadno.

 

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

No ono što je Beliebere ostavilo bez teksta je selfie koji je uslijedio. Justin je, naime, objavio fotku krupnog kadra Niallovog lica.

Dok su svi pomislili da je Justin vjerojatno fotkao Niallovu fotku iz novina ili cover albuma, Justin je malo kasnije sve iznenadio svojim Storyjem. 

 

 

 

Jeste li spremni za novu sezonu VideoStara? Lansiraj se!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 

 

Tvoja reakcija?