Fancy a. f. 435 pregleda 19. srpnja 2019.

Zsa Zsa izbacila novu pjesmu: 'Zarobila mi je srce'

PR/Boris Poljičanin

Mlada pjevačica Zsa Zsa snimila je novu pjesmu intrigantnog naziva 'Zarobljena', a spot za istu savršen je prikaz ljetne opuštenosti. Snimala ga je na Bošanu i u divnoj vili na otoku Pagu, a evo kako je sve ispalo.

Zsa Zsa je oduševljena pjesmom, koja je nastala u kreativnoj radionici diskografske kuće Rubikon Sound Factory iza koje stoje priznati autor Ante Pecotić i producent Bojan Šalamon Shalla. Kaže da joj je zarobila srce.

POGLEDAJTE SPOT:

"Zanimljivo je da smo ovoj pjesmi pristupili najopuštenije do sada, a rezultat je fenomenalan. Ante je čarobnjak riječi i temu ljubavi koja je opjevana već u toliko puno pjesama učinio je opet posebnom i drugačijom. Shallina produkcija me ponovno oduševila, on je svjetski producent i drago mi je da radi baš sa mnom, mislim da smo nas troje odlična kombinacija", rekla je Zsa Zsa.

Spot je sniman na Bošanu i na Pagu

 | Autor: PR/Boris Poljičanin PR/Boris Poljičanin

Video spot je sniman u produkciji Sestrica na predivnim lokacijama pitoresknog mjesta Bošana i u Villi Pag na otoku Pagu, a redatelj Luka Sepčić prepoznao je Zsa Zsin glumački talent te pred nju stavio prave glumačke zadatke. Nisu joj teško pali.

 | Autor: PR/Boris Poljičanin PR/Boris Poljičanin

Snimili smo pravi ljetni spot i hvala glumcu Dragi Peziću na opuštenosti koju je prenio na mene. Glazba kao životni poziv je divna jer te stavlja u neočekivane situacije pa sam na par sati postala i glumica", kaže Zsa Zsa, koju ovo ljeto čeka puno koncerata, a već iduće godine objavit će i svoj album prvijenac na kojem će se naći njeni hitovi 'Sve u meni se budi', 'Pruži mi ruku', 'Kada budemo sami', 'Tragom tvojih tragova', 'Sve što hoću' i još nekoliko njenih glazbenih remek djela.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    baaš je super :O