Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ne shvaćam, kakvo je to glupo ime? Zkj je ovo u novinama uopće, lik je veći fejker od Kardashianki a ti iznajmljeni auti koje mu kakti rija oduzima samo još dodatno podržavaju dokaze da je lik fejk na ntu potenciju.
... prikaži još! Koji k je to uopće ja ne kužim jel taj lik ima mentalne probleme il kaj, kakav je to re***ani naziv meni uopće to nije jasno da neko može neš tak re***no iuopće reć a kamoli još izać pred kamere i onda se kreveljit i pokušavat kao nekaj a zvuči užas da se zrigaš.
Fkt mi nije jasno, kaj lik ima bogate starce pa sam baca lovu da bude u novinama i sve tjera na riganje svaki dan il kaj, ko ovo promovira i zašto, kak moš imat tak ret*****an naziv nije mi jasno,
... prikaži još! kak se moš tak re*******no nazvat!??!??! Ko je ovaj d***l??!??!?!?!? Koji k***c je ovo ?!?!?!?!?