Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
04842bf70b49a2536c55c38f530591b0f05d1d64
Kore od jabuka se ne jedu jer se prskaju pesticidima,pozdrav
Opereš je valjda prije, zar ne? Pa ne prskaju ih bojnim otrovima pa da se ne mogu pojesti sa korom, ako ih dobro opereš. Nisi valjda takva mimoza🙄. Cijeli život jedem neoguljene jabuke i još me nisu ubile😁 Ne znam
... prikaži još! koliko imaš godina, ali pretpostavljam da konzumiraš i puno štetnije stvari od prskanog voća (to očito najmanje).
Kora sakuplja sve moguce otrove preko kise,zagadjenog vazduha i bez obzira sto nije prskana-nije za jelo.Molim Vas budite razumni,ocistite jabuku od kore i uzivajte u 100% cistom jabukovom "mesu".Nema teorije da pojedem neociscenu jabuku,cak imam pripor za kompletno ciscenje jabuka.Inace
... prikaži još! hvala na sugestiji,cijenim Vas stav.
Zrak koji udišemo također je pun svega toga. A uz to mnogi ljudi konzumiraju nezdravu hranu i piće. I dosta njih su pušači. Malo pesticida na kori jabuke (kruške ili nekog drugog voća) je ništa prema svemu tome.