Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja mislim da nije XXXTENTACION umro jer nebi napustio toliko ljudi da placu da se ubijaju ama svee i kad bi doslo do toga on ce biti u nasim srcima ziv kao i u svojoj muzici❤
Mrtav je potvrdili su njegova dva menazdera jedan iz Empire Recordz a drugi mu je ''Osobni Menadzer'' I taj lievstream je bio kada je snimao spot za ''Look At Me'' i ''Riot'' I u dijelu Riota je bio objesen i
... prikaži još! napravio je taj livestream za taj spot a ne za sada. I moze se vidjeti da je to stari instagram jer kada imate LiveStream na instagramu sada srca u donjem desnome kutu su u raznim bojama a u ovo LiveStreamu su bila bijela sto znaci da je stari instagram.
Vi niste normalni. Policija i njegovi bliznji su potrvrdili da je preminuo a , ovo sta vi radite za komentare i "views" je tako smetlarsko da nije normalno profitiranje od necije smrti.
Ja mislim da je on mrtav, čitala sam negdje da na videu nije bilo krvi i stakla jer je video lažan. Da su to neki snimili nakon njegove smrti. Ali nisam sigurna...