2657 pregleda 24. srpnja 2019.

Hrvatski vojnik preminuo nakon napada u Afganistanu

MORH/24sata

Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska oštro su osudili napad.

Hrvatski vojnik, pripadnik specijalnih snaga, rođen 1992. godine, preminuo je nakon napada u Kabulu, javlja 24sata.

Naime, bombaš samoubojica je u srijedu u jutarnjim satima napao vozilo Hrvatske vojske. Motociklom se zaletio u neborbeno, ali oklopljeno vozilo. Mladić je, nažalost, podlegao ozljedama.

MORH i Hrvatska vojska osudili napad

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević posjetio je obitelj nastradalog vojnika: "U ovim najtežim trenucima za Hrvatsku vojku i Ministarstvo obrane u ime svih pripadnika Hrvtske vojske, djelatnika Ministarstva obrane i u svoje osobno ime izražavam iskrenu sućut. Ovu tužnu vijest primio sam s boli i težinom u srcu. Ovaj trenutak duboko pogađa svakog pripadnika obitelji Hrvatske vojske i hrvatski narod. Zaista, ne postoje riječi utjehe i onog što može vratiti mladi život. Hrabro i časno u vječnost je otišao naš sin, vojnik, muž i otac i stao uz rame najvećih velikana i ratnika. Počivao u miru".

Više prati na portalu 24 sata.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajme pregrozno :(