9 pregleda 26. prosinca 2014.

Justin će u filmu posuditi glas računalu

justin bieber
Instagram

Belieberi sigurno jedva čekaju kompjutoriziranoga Biebera. Sudeći prema fotografijama sa snimanja, bila je to za Justina izvrsna zabava...

Osim što užurbano radi na novim pjesmama, Justin Bieber (20)stigne i prijateljima pomoći u njihovim projektima. Pa čak i kad je riječ o filmskom angažmanu.

Tako je pristao glumiti u novom filmu holivudske legende Davida Hasselhoffa (62), najpoznatijeg po ulozi Mitcha Buchannona iz TV serije “Spasilačka služba”.

Riječ je o komediji “Killing Ha - sselhoff”. Ipak, Bieber se neće pojaviti fizički pred filmskim kamerama nego će samo posuditi glas jednom od virtualnih likova. Mladi će pjevač “glumiti” kompjutorski sustav KITT, koji je io futurističkog i turboopremljenog automobila. Ta je crna jurilica nekada davno bila jedan od zaštitnih znakova još jedne kultne serije kojom se prosla - vio David Hasselhoff.

Naravno, riječ je o megapopularnom serijalu “Knight Rider”. Hasselhoff je veliki obožavatelj kanadske tinejdžerske zvijezde. Iako je među njima velika razlika u godinama, vrlo su dobri prijatelji i David jako poštuje mladoga kolegu.

- Mislim da je Justin dobro dijete, ali prati ga loša reputacija. On je zaista dobar dečko i sviđa mi se njegova glazba. Poznajemo se već pet godina i učinio mi je veliku uslugu tako što je pristao sudjelovati u ovom filmu - rekao je slavni holivudski glumac, koji je uz glumačku karijeru paralelno gradio i glazbenu. Snimio je nekoliko albuma. A Belieberi sigurno jedva čekaju kompjutoriziranoga Biebera. Sudeći prema fotografijama sa snimanja, bila je to za Justina izvrsna zabava.

Tvoja reakcija?