448 pregleda 06. ožujka 2019.

Kako učenje učiniti zabavnim? Ema je isprobala

JoomBoos, Pixell, Canva

Predavanje je bilo u organizaciji RIT-a Croatia ovaj vikend, a Ema i svi ostali polaznici su se predobro zabavili - i naučili mnogo korisnih stvari

Ema Luketin ovaj vikend je bila na RIT-u, gdje je s još nekoliko prolaznika prošla par korisnih predavanja engleskog jezika. I bilo joj je, kaže, super korisno.

Na prvom dijelu radionice naziva “Tricky English”, Ema i ostali polaznici učili su o tome kako engleski jezik može biti izazovan te koje su najčešće greške koje čak i izvorni govornici rade. Kako bi provjerili koliko su naučili, polaznici su na kraju predavanja riješili kratki test, a dobili su i vježbe za doma kako bi postali još bolji u engleskom. 

Interaktivni zadaci

Drugi dio predavanja bio je 'Listening and speaking' dio, odnosno slušanje i govor s razumijevanjem. Najkorisnije za praktično korištenje.

Zadaci nakon predavanja bili su prilično zanimljivi i interaktivni. Profesorica bi pokazala neku gestu, a polaznici su morali na engleskom reći što je napravila. Istu su stvar morali pogađati iz filmova, a ovo je odličan način kako učenje učiniti podnošljivim i zanimljivim.

Stipendije

Na predavanju su bili i neki Emini fanovi, koji su se nakon predavanja fotkali s njom, a Ema se s ostalim sudionicima predavanja družila i nakon predavanja. Svima je bilo prije svega jako zabavno, ali i korisno, a Ema bi se, kaže, rado vratila na još koje predavanje.

Usput, ako te zanima, učenje i natjecanje u znanju engleskog jezika u RIT-u Croatia maturantima može donijeti stipendiju, o čemu više možeš saznati na ovom linku.

 

Ovaj članak napravljen je u suradnji s RIT-om Croatia po najvišim standardima Joomboos native studija.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ovo je sve!