262 pregleda 17. prosinca 2014.

'Možda dođemo u Hrvatsku'

One Direction
Pixsell

Dečki ne staju s nastupima, a svakim danom imaju sve više obožavateljica. Djevojkama je najzgodniji Zayn Malik, a Harry Styles smjestio se na drugo mjesto

Posljednjih mjeseci fanove je uzdrmala vijest da je slavna petorka One Direction pred raspadom.

Louis Tomlinson to je sad demantirao rekavši kako su pogrešno shvaćeni.

- Samo smo rekli da nam treba odmor, ali to ne znači da ćemo prestati svirati. Jed - nostavno ćemo malo usporiti, makar ne znam kako jer imamo turneju - rekao je pjevač. Dečki kreću na veliku turneju “On the road again”. Najbliže što će nama biti je Austrija 10. lipnja.

Nial ne zna matematiku pa se album zove 'Four'

Za sve njihove obožavateljice iz Hrvatske koje ne uspiju otići na koncert slijedi veliko iznenađenje. Izvori iz Londona rekli su nam da će One Direction za sljedeću turneju razmotriti i Hrvatsku. Kako su nam rekli, dečki nisu mogli vjerovati koliko su kod nas popularni te se nadaju da će ih naše djevojke barem slušati u Beču 10. lipnja.

Nadamo se da dečki neće uzeti godišnji odmor i opet zaobići Lijepu našu. Novi album “Four” izlazi im 17. studenog.

- Mnogi nam se sad smiju što smo tako nazvali album. Pet nas je u bendu pa je logično da se zove ‘Five’. Ali mi moramo biti posebni. To je zapravo bila Niallova ideja, a on nikad nije bio dobar u matematici - rekao je Harry Styles. Dečki su sad opet rastrgani te će upravo zato na novom albumu raditi sporije.

- Pisanje pjesama za nas je čisti užitak i odmor. I ovaj put želimo da to potraje. Nakon što sve ovo prođe volio bih da svi iz benda odemo na zajednički odmor. Volio bi da to budu Bahami - rekao je Liam Payne. Mnogi boy bendovi nerijetko se povuku nakon nekoliko albuma, ali ne i radišni One D.

One Direction će potrajati - u to nema sumnje

Njihov album “Four” opisan je kao najzreliji, a dečki kažu da imaju još mnogo toga pokazati. Simon Cowell, koji je spojio nevjerojatnu petorku, smatra kako će dečki objaviti još najmanje dva albuma.

- Bendovi ne ostaju zauvijek zajedno, ali vjerujem da će oni potrajati - kazao je Cowell.

Dodao je da je njihov uspjeh zaista vrijedan divljenja. I mi se slažemo. 

Knjiga koja otkriva sve tajne Where We Are

Ludo smo se zabavljali posljednjih 18 mjeseci! Ovo je knjiga o nama i u njoj ćete doznati sve što se događalo, što smo doživjeli prije i poslije naše svjetske turneje, koja smo mjesta vidjeli i što smo najljepše zajedno doživjeli. Nećete biti razočarani. Hvala vam za ljubav koju ste nam pokazali, i to na svim stranama svijeta - rekli su dečki koji su su sudjelovali u pisanju svoje “Where We Are“. 

Danny DeVito nahvalio je dečke

Holivudski glumac pojavljuje se u njihovu spotu “Steal My Girl“.

- Sjajno smo se zabavljali. Nisam mogao odbiti suradnju jer mnogi u mojoj obitelji obožavaju One D - rekao je Danny DeVito. Dodao je da ga dečki podsjećaju na Beatlese jer su uvijek okruženi obožavateljicama 

Novi parfem obara rekorde

Njihov prvi miris “Our moment“ lani je bio najprodavaniji parfem na svijetu. Uskoro su izbacili i “Moment“, a sad dečki opet osvajaju svijet mirisom “You & I“.

- Slatko nam je kad nam djevojke priđu, a mi osjetimo naš parfem - rekli su momci.

Turneja će biti vrhunska

Ako ste slučajno pomislili da je nemoguće da One D postane još popularniji, prevarili ste se. Potražnja karata za “On the Road Again” je toliko velika da se one u Americi sad prodaju po cijeni koja je čak 78 posto veća nego na “Where We Are” turneji.

Tvoja reakcija?