34 pregleda 15. prosinca 2014.

Ne mogu jedna bez druge

Taylor Swift
Olivia Rodrigo Instagram

Ljubomora kod nas ne postoji. Uspjehe zajedno slavimo, a kad smo tužne, skupa i plačemo

Trenutačno dvije najsjajnije zvijezde u glazbenoj industriji, Taylor Swift (25) i Lorde (18), najbolje su prijateljice.

Toliko su različite da ih nitko ama baš nikad ne bi spojio, a nerazdvojne su poput prsta i nokta. Jedna je plava visoka Amerikanka, koja obožava country, a druga crnokosa niska Novozelanđanka koja voli alternativu, rock i elektroniku. Čak ni to što je jedna sedam godina starija od druge ne predstavlja im problem. Naprotiv, one su najbolje celebrity frendice, na čijoj prisnosti zavide mnogi.

- Nije bitno tko je i odakle je. Prava prijateljica je ona koja je uz tebe u dobru i zlu - rekla je jednom Taylor.

Da je prava i iskrena prijateljica, country zvijezda pokazuje iz dana u dan. Na Twitteru, na kojem je iznimno angažirana, cijelom svijetu daje do znanja koliko voli i cijeni prijateljice.

Nije mogla sakriti uzbuđenje pred nadolazeću dodjelu nagrada MTV Video Music Awards, pa je napisala: “Polako gubim razum jer ću večeras vidjeti prijateljicu Lorde kako prima svoju prvu VMA nagradu!”. Tako je i bilo. Mlada je kantautorica te večeri osvojila nagradu u kategoriji za najbolji rock video. I Lorde je za prijateljicu rekla da je savršena, može joj se povjeriti i sve bi dala za nju.

- Mislim da nikad ne možeš prestati stvarati prijateljstva i učiti u životu - rekla je Swift, a mi se s njom moramo složiti.

Prepoznaj prijateljicu

Taylor savjetuje svojim obožavateljima da paze s kim se druže, ali i kome povjeravaju svoje tajne. Otkrila je i kako će prepoznati pravu prijateljicu.

1. Ako si loše volje, ona samo za tebe peče kolače

2. Nikad ne zaboravi tvoj rođendan

3. S tobom dijeli svoj trenutak pod reflektorima

4. Vodi te na koncert tvog omiljenog benda

5. Uvijek je dobre volje i spremna za zabavu

6. Cijeni i one najjednostavnije životne užitke, poput lizanja sladoleda

Tvoja reakcija?