Prvi 526 pregleda 21. ožujka 2023.

Filmovi koje možete pogledati s mamom na Majčin dan

canva

Prije par dana smo proslavili Dan očeva, a sad radosno iščekujemo još jedan lijep i radostan dan - Majčin dan. Kako biste se dobro pripremili za ovaj poseban trenutak, izvukli smo deset filmova koje možete pogledati sa svojim majkama i uživati u zajedničkom druženju. Evo o kojim filmovima je riječ!

Mamma Mia!

Kao što vjerojatno svi znate, ovaj film prati priču buduće mladenke Sophie Sheridan koja poziva trojicu muškaraca na svoje vjenčanje koje se održava na fiktivnom grčkom otoku jer želi saznati tko od njih troje joj je otac. Kako na to reagira njezina majka Donna i kako se priča odvija, pogledajte u filmu!

Dumplin'

Ova priča prati tinejdžericu koja se prijavi na teen natjecanje ljepote koje organizira njezina majka. Prvo to čini iz protesta, ali kasnije natjecanje počine shvaćati ozbiljno. Situacija eskalira kad druge djevojke počnu slijediti njezine korake i prijave se na natjecanje da revolucionariziraju natjecanje ljepote u malom gradiću u Teksasu, piše Her.

Otherhood

Ovaj film je urnebesan i dobro će vas nasmijati. Priča prati tri majke koje se osjećaju usamljeno na Majčin dan pa odluče posjetiti svoje odrasle sinove koji žive u New Yorku.

Joy

Uloga u ovom filmu je Jennifer Lawrence donijela nominaciju za Oscara. Film Joy okupio je sjajnu glumačku ekipu koju čine, osim Jennifer, Robert De Niro i Bradley Cooper. Joy je rastavljena majka koja se brine o majci, ocu, baki, bivšem suprugu i djeci. Svima pod istim krovom. 

Instant Family

Mark Wahlberg i Rose Byrne u ovom filmu glume bračni par koji želi posvojiti dijete. Odluče posvojiti Lizzy, Juana i Litu pa se svi zajedno trude postati obitelj, iako na početku ne ide sve po planu.

Freaky Friday

Ovaj film na urnebesan način prati odnos tinejdžerice Anne i njezine majke Tess koje "slučajno" zamjene uloge. Ako tražite film koji će vas dobro nasmijati, ovo je sigurno jedan od njih. 

Mother's Day

Ovaj film okuplja nevjerojatnu glumačku postavu - Jennifer Aniston, Kate Hudson, Shay Mitchell i Juliju Roberts. Ako tražite još jedan film koji će vas i mamu dobro nasmijati, 'Mother's Day' možete dodati na listu.

Stepmom

Ako planirati gledati ovaj film, pripremite si maramice jer u jednom trenutku ćete sigurno zaplakati. Nećemo vam previše prepričavati radnju, na vama je da pogledate film.

Bad Moms

Ako tražite realan prikaz svakodnevnog života jedne majke (u ovoj priči njih tri) onda ste pronašli savršeni film. Na ovaj film nećete plakati, već se dobro nasmijati.

Meet the Parents and Meet the Fockers

Ovi filmovi polako postaju klasici koje smo svi pogledali barem jednom. Priče ovih filmova prati Fockere i Byrnese, dvije sasvim različite obitelji koje pokušavaju pronaći zajednički jezik.

Tvoja reakcija?