Prvi 2391 pregleda 14. ožujka 2021.

10 hitova s Netflixa za pogledati ove kišne nedjelje

screenshot/youtube/canva

Ako ti se čini da je ova kišna nedjelja idealan dan za odmor, izležavanje i gledanje serija i filmova, vjerojatno si u pravu. A da se previše ne mučiš i ne tražiš što bi mogla ili mogao pogledati danas, imamo mi neke preporuke za tebe. Ovo je trenutno top 10 hitova s Netflixa u Hrvatskoj. Ima tu nešto serija, nešto filmova, za svakoga - ponešto. Što ćeš prvo danas pogledati?

1. Ginny i Georgia

Ovu seriju neki su već prozvali modernom verzijom 'Gilmoreica' i tjednima je prva na Netflix hot listi. Ako nisi, svakako pogledaj ovu zanimljivu seriju o mami, njezinoj kćeri i sinu i njihovom uzbudljivom preseljenju na nepoznato i neistraženo mjesto. 

2. Dan za da

Tata i mama koji su navikli svojim klincima na sve govoriti 'ne' sad su napravili mali zaokret. Uz nekoliko osnovnih pravila, na sve zahtjeve svoje djece odgovarat će s 'da' i to će ih odvesti na avanturu života. 

3. Onaj pravi 

Ova serija govori o tome kako ćemo u budućnosti uz pomoć DNK moći pronaći savršenog partnera za sebe. No, naravno da sve ne ostane tako jednostavno...

4. Kruna

Nije uopće čudno što je 'Kruna' ponovno u Netflix trendingu, s obzirom na *onaj* intervju Meghan Markle i princa Harryja o kojemu i dalje bruji cijeli svijet... Ovo morate pogledati!

5. Ne vjeruj svojim očima

Misteriozna Netflixova serija o ženi koja, nakon afere sa svojim šefom, upoznaje njegovu zagonetnu ženu i upliće se u mrežu laži i tajni, će vas držati budnima cijelu noć, čak i po kiši!

6. Riverdale

Kad god stignu nove epizode popularnog 'Riverdalea' na Netflix, automatski uđu u trending. Tko još nije pogledao najnovije avanture tinejdžera iz misterioznog gradića?

7. Brave New World 

A sada nešto vrlo slično... Ako volite priče o utopijama i dalekim, misterioznim svjetovima, ova serija je idealan odabir za vas ove nedjelje!

8. New Amsterdam 

Ova serija neodoljivo podsjeća na 'Uvod u anatomiju', radnja je smještena u jednu američku bolnicu,  a ljubitelji prve kultne serije sigurno će jako uživati i u ovoj. Javite nam kako vam se sviđa!

9. The Bold Type

Ovo je priča o tri frendice i genijalne žene koje rade u jednom magazinu u New Yorku, a u seriji ćete ih upoznati i kroz prizmu karijere, ljubavi, prijateljstva i svih onih stvari koje čine - život.

10. Moxie!

Nadahnuta buntovnom prošlošću svoje majke te samouvjerenom novom frendicom, sramežljiva 16-godišnjakinja pokreće pravu malu revoluciju te ukazuje na sve više rastući seksizam u školi. Ovaj film zvuči baš uzbudljivo!

Što ćete prvo pogledati?

Tvoja reakcija?