Prvi 3596 pregleda 10. siječnja 2019.

10 jezivih horora koje ćemo gledati u 2019.

Ovi filmovi su samo za najhrabrije

S obzirom na to da je 2018. godina bila rezervirana za romantične komedije, vrijeme je da nas 2019. ponovo uzdrma hororima! Okej, prošle godine su ljubitelji horora mogli uživati u nekoliko dobrih horora, ali to je nekako bilo premalo.

via GIPHY

Ove godina bit će obilježena povratakom filmova 'Pet Sematary', Chucky franšize, ali i nestrpljivo očekivanim drugim nastavkom horora 'It' iz 2017. Već smo pisali o jednom od najupečatljivijih horora koji je prodrmao početak 2019., a to je bio tek uvod za najstrašniju godinu nakon dugo vremena, piše Cosmopolitan. Ovo je 10 horora koje jedva čekamo pogledati ove godine:

1. Escape Room

Prvi horor film iz 2019. godine, Escape Room, vraća ekipu koja se pokušava spasiti od demona tako što moraju odgonetnuti razne zagonetke.

Premijera: 4. siječnja

2. The Prodigy

Prodigy je nadolazeći američki horor triler film u režiji Nicholasa McCarthyja, a glavne likove utjelovit će glumica Taylor Schilling i glumac Peter Mooney. Radnja se vrti oko djeteta čije uznemirujuće ponašanje signalizira da je opsjednut. 

Premijera: 8. veljače

3. Happy Death Day 2U

Happy Death Day 2U je nadolazeći američki film koji je napisao i režirao Christopher Landon. U njemu glume Jessica Rothe, Izrael Broussard, Suraj Sharma i Ruby Modine. Film je nastavak Sretnog Dana Smrt iz 2017.

Premijera: 14. veljače

4. Us

'Us' je nadolazeći američki psihološki horor-triler, a film prati priču obitelj koja se suočava s grupom doppelgangera.

Premijera: 15. ožujka

5. Captive State

Radnja se odvija u susjedstvu Chicaga gotovo deset godina nakon okupacije izvanzemaljaca. Država istražuje živote obje strane sukoba - suradnika i disidenta.

Premijera: 29. ožujka

6. Pet Sematary

Film koji se temelji na romanu Stephena Kinga koji nas je uvjerio da živimo samo u gradovima do kraja života, vraća se! Također, ako nađete grobnicu u svom dvorištu... možda da se odmah iselite?

Premijera: 5. travnja

7. The Curse of La Llorona

Ova zastrašujuća priča, utemeljena na urbanoj legendi žene koja plače, prati progonstvo dvoje male djece. Producirao ga je James Wan, a ovaj film povezan je s Conjuring filmovima.

Premijera: 19. travnja

8. Brightburn

Elizabeth Banks je ovdje da ispriča priču o seoskoj obitelji koja podiže izgubljenog vanzemaljca...koji na kraju definitivno ne odraste baš u Supermana.

Premijera: 27. svibnja

9. 47 Meters Down 2: The Next Chapter

Morski psi! Teško disanje! Puno ronjenja! Mislimo da vam je jasno što možete očekivati i je li '47 Meters Down 2' nešto što želite pogledati!

Premijera: 28. lipnja

10. New Mutants

Ovo će biti prvi pravi horor film franšize X-Men-a. Priča objavljena prije prvog izdanja filma obećala je klaustrofobičan i jeziv provod, a ovo je film u kojem će naglasak biti na zvuku. 

Premijera: 2. kolovoza

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajme strašnooo :O