Prvi 1722 pregleda 25. kolovoza 2018.

10 načina kako biti privlačniji curama

Instagram

Koliko god se trudio postići da se žene okreću za tobom kada uđeš u prostoriju, to se nikako ne događa i ne znaš gdje griješiš?

Portal Menshealth ti donosi nekoliko korisnih savjeta kako da to promijeniš:

1. Fotkaj se s frendovima.

Znanstveno je dokazano da su ženama privlačniji frajeri koji su na fotografijama u društvu s nekoliko prijatelja od onih kojima je Instagram profil pretrpan selfijima.

via GIPHY

2. Budi dobar s bebama.

Ukoliko netko od tvojih prijatelja ili rođaka već ima dijete, a ti iskoristiš trenutak kako bi se poigrao s njim ili ga nasmijao, ženama koje budu svjedočile tom trenutku bi mogao zapeti za oko.

via GIPHY

3. Šetaj psa.

Tvoja šetnja ljubimca može biti dobar način za privući nekoga jer su žene u većini slučaja slabe na pse i to ti može biti velik plus.

via GIPHY

4. Prestani se brijati.

Čak i ako tvoja brada ne bude savršeno oblikovana i u skladu s trendom, taj nemarni look bi ti mogao dati poseban šarm.

via GIPHY

5. Pomozi dami u nevolji.

Ne ustručavaj se ispasti kavalir ukoliko vidiš da bi mogao pomoći nekome ponijeti stvari. Dobri maniri nikada ne izlaze iz mode.

via GIPHY

6. Hodaj samouvjereno.

Samopouzdanje je uvijek na cijeni i samouvjeren muškarac će bez obzira na fizičke predispozicije uvijek imati bolje šanse kod žena.

via GIPHY

7. Ne hvalisaj se.

U razgovoru se više zainteresiraj za osobu s kojom razgovaraš i o sebi govori na način što voliš i čime se baviš, a ne kakav si. O tome će drugi prosuditi.

via GIPHY

8. Smij se.

Ne u smislu da umireš od smijeha tako da se svi okreću prema tebi već šarmantno i tiho. Zračiti ćeš, ali ne pretjerano privlačiti pozornost.

via GIPHY

9. Nauči svirati neki instrument.

Muškarci koji znaju svirati neki od instrumenata posebno su zanimljivi ženama jer se očekuje da imaju u sebi romantičnu crtu.

via GIPHY

10. Budi u treningu.

To ne znači da moraš visiti u teretani svaki dan i šopati se proteinima. Dovoljno je odlaziti s frendovima na nogomet ili jednostavno odraditi svoj kućni trening. Ti ćeš se bolje osjećati u svojoj koži, a to će i dame privlačiti.

via GIPHY

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.   | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve