Prvi 1008 pregleda 21. siječnja 2019.

10 novih filmova u kinima koje želimo vidjeti što prije

marko53c / instagram

Ne možeš se odlučiti koji film pogledati u kinu? Evo nekoliko najboljih odabira!

S obzirom na to da znamo koliko je teško odabrati film koji ćemo ići gledati u kino, dali smo si truda i odlučili vam skratiti muke. Izdvojili smo nove filmove koji se trenutno prikazuju u kinu (ili uskoro dolaze) i sigurno nećete požaliti odabrete li bilo koji od njih. Ima raznih žanrova tako da nitko neće ostati bez svog favorita.

Aquamen

Aquamen je film o mladom Arthuru Curryju koji saznaje kako je on nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atalantide. Mora se vratiti ondje i spasiti svoj narod. Film je prepun fantastičnih glumaca kao što su Patric Wilson, Amber Heard i Willem Defoe. Nicole Kidman je kraljica Atanna, a Temuer Morrison je Aquamenov otac. Ako ste ljubitelji akcijske avanture i SF-a, ne smijete propustiti ovaj film.

Leptir

'Leptir' je biografija, drama koja prati priču Charrierea, sitnog kriminalca koji biva pogrešno optužen i uhićen. Tereti ga se za ubojstvo koje nije počinio. Osuđen je na doživotu kaznu u strašnoj kažnjeničkoj koloniji na Vražjem otoku u Francuskoj Gvajani. Charriere odlučuje pobjeći iz zatvora, a za to mu treba pomoć ekscentičnog krivotvoritelja Louisa Degoa (Rami Malek). Louis pristaje, ali u zamjenu za zaštitu. Svaki njegov bijeg završava loše i svaki put se povećava kazna. Međutim, usprkos svim mučenjima on i dalje pokušava naći izlaz i slobodu. U filmu, btw, glume i tri naša glumca!

3. Za ona dobra stara vremena (u kina stiže 31. siječnja)

Odličan domaći film koji za glavnu radnju ima svima blisku temu o prijateljstvu i izazovima koje ono prolazi kako dođe vrijeme odrastanja. Prijatelji Hrvoje i Borna prijatelji su od malena i ne znaju ni za što drugo osim za zabavu. Sve do jednog dana kada shvate kako se moraju uozbiljiti. Taj put stavlja njihovo prijateljstvo na kušnju. Ovo je ujedno i posljednji film u kojem je glumio velikan hrvatskog glumišta, pokojni Ivo Gregurević.

Instant obitelj

Komedija o nesvakidašnjoj obitelji. Pete (Mark Wahlberg) i Ellie (Rose Byrne) žele osnovati obitelj i krenu istraživati mogućnosti posvajanja. Najprije upoznaju buntovnu 15- godišnju djevojku (Isabela Moner) i njezinog mlađeg brata i sestru u domu te preko noći postaju peteročlana obitelj. Film je odličan zato što zapravo govori o stvarnom događaju. Uz Wahlberga i Byrne u filmu glume i Octavia Spencer, Tig Notaro i Margo Martindale.

Zelena knjiga: Vodič za život

Ova drama, biografija i komedija u jednom snimana je po istinitom događaju te je film trostruki dobitnik Zlatnog globusa. Radnja je smještena u 1962. godinu kad je Tony Lip (Mortensen) dobio posao vozača Dr. Dona Shirleya (Ali), svjetski poznatog pijanista koji je ujedno i Afroamerikanac. Njih dvoje se u vožnji moraju koristiti 'Zelenom knjigom za crnce koji se nalaze na putu kroz američki jug'  zato što knjiga zna koja su sigurna mjesta za Afroamerikance. Na putu se susreću s raznim ljudima i situacijama, a prvotne nesuglasice moraju ostaviti za sobom.

Soba za bijeg

SF, triler o šest stranaca koji upadaju u situacije koje su izvan njihove kontrole i moraju koristiti svoje znanje kako bi preživjeli. Ovaj će vas film uplašiti, ali i držati na rubu do kraja.

Mis Bala

Ovo je akcijski triler u kojem glavni lik Gloria pronalazi snagu za koju nije ni znala da je ima u sebi te zatim biva suočena s opasnim ljudima i životom kad je uvuku u opasni svijet narko kartela. Nakon što slučajno svjedoči jednom ubojstvu postaje prisiljena raditi za šefa kriminala. Preživljavanje će zahtijevati svu njezinu snalažljivost, domišljatost i snagu. 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajmee jedva cekaaam