Prvi 551 pregleda 17. rujna 2019.

10 razloga zašto trebate igrati eFootball PES 2020

Konami
Top 10 razloga zašto trebate zaigrati eFootball PES 2020

Novi PES već se može pohvaliti nekim fantastičnim recenzijama, a za vas izdvajamo najbolje odlike posljednjeg nastavka kultnog serijala nogometnih simulacija.

Pro Evolution Soccer nekoć je bio apsolutni kralj nogometnih igara i makar mu FIFA posljednjih godina pruža puno kvalitetniji otpor, i dalje se radi o serijalu koji se može pohvaliti povećom bazom odanih obožavatelja.

Tako se i najnovija Konamijeva igra, eFootball PES 2020, već sada može pohvaliti fantastičnim recenzijama i nemalom bazom igrača, iako ne možemo reći da smo u potpunosti oduševljeni ocjenama dinamovaca koje su u najmanju ruku diskutabilne.

Malajski Tapir savjetuje

Najpoznatiji hrvatski stručnjak za nogometne igre, Osječanin Ivan Rado, poznatiji kao youtuber Malajski Tapir, ovih je dana popisao deset glavnih razloga zašto trebate zaigrati najnoviji PES, svaki od kojih možete saznati u videu iznad.

Glavni konkurent novog PES-a stiže na računala i konzole 24. rujna, a prvi regionalni FIFA 20 turnir održat će se već ovog mjeseca u sklopu Esports prvenstva Hrvatske.

 

Novi broj JoomBoos Videostar magazina je na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?